Skip to main content

STREET STYLE

5 τρόποι να φορέσεις την maxi denim φούστα τώρα!

Full denim love με άνετα φθινοπωρινά outfit! 



Την περασμένη σεζόν, στέψαμε τη τζιν φούστα ως ένα από τα πιο περιζήτητα κομμάτια της άνοιξης . Από τότε συνέχισε να κυριαρχεί μεταξύ των πιο κομψών fashion items και για τη φετινή shopping σκηνή. Τώρα είναι η ιδανική εποχή για να δημιουργήσεις μοναδικά looks με μια denim φούστα, που θα πρωταγωνιστήσει στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Ευκολοφόρετη και ευέλικτη ως προς τους συνδυασμούς της, μπορείς να τη σετάρεις με ό,τι πραγματικά υπάρχει στη ντουλάπα σου. Ξεκίνησε από απλά μπλουζάκια, πουκάμισα και λεπτά πλεκτά, μέχρι trendy κομμάτια και inspired layering. Απογείωσέ την με πιο μίνιμαλ τσάντες και κομψά loafers, ζακέτες στα γήινα χρώματα της εποχής αλλά και σουέτ μπότες. 

Vintage Wash

Πάρε έμπνευση από το look της Victoria Beckham και διάλεξε μια vintage wash maxi denim φούστα που θα συνδυάσεις με υπέροχες μαύρες μπότες ιππασίας με τακούνι και μήκος μέχρι το γόνατο. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζιβάγκο στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, ένα ζεστό κόκκινο, που θα βάλει φωτιά στην εμφάνισή σου, λεπτή κροκό μαύρη ζώνη και κράτησε μια μικρή τσάντα σε αυστηρό σχήμα και γυαλιστερή υφή. 

Chic & Glam

Αν προτιμάς τις ήσυχες αλλά πολυτελείς εμφανίσεις μπορείς εύκολα να το κάνεις και με την τζιν σου φούστα. Διάλεξε ένα κλασικό πλεκτό με σχέδιο πλεξούδα σε σπασμένο λευκό, σεταρέ το με εκρού kitten heels και την κλασική μπεζ καμπαρντίνα και όργωσε στιλάτη τους δρόμους της πόλης. Μια λεπτή μαύρη ζώνη με ασημί λεπτομέρειες και ένα τσαντάκι με 90s αναφορές στις ίδιες αποχρώσεις, θα δώσουν εξτρα κομψότητα στο σύνολό σου. 

Ballet Skirt

Για άνεση όλη μέρα φόρεσε την αγαπημένη σου τζιν φούστα με ένα ζευγάρι δερμάτινες κομψές μπαλαρίνες. Επένδυσε σε μια ασύμμετρη φούστα και διάλεξε από πάνω ένα κασμιρένιο πουλόβερ με λαιμόκοψη v στα χρώματα της άμμου. Απλές μαύρες μπαλαρίνες, ένα καφέ μοντγκόμερι για τα πρώτα κρύα, χρυσά μικρά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη. 

Denim Couple

Το denim αγαπάει το denim. Για ένα total look από την κορυφή μέχρι τα νύχια, επένδυσε σε μια εβαζέ μίντι φούστα και ένα ασορτί denim πουκάμισο σε cargo γραμμή. Ρίξε στους ώμους σου ένα used καφέ δερμάτινο jacket και ολοκλήρωσε με καφέ μπότες σουετ μέχρι το γονατο. 

Mix&Match

Δημιούργησε ένα ακαταμάχητο office look με τη τζιν σου φούστα. Θα χρειαστείς ένα blazer σε βασικούς τόνους και ένα μπλουζάκι με έντονο print που ταιριάζει στα γούστα σου. Διάλεξε ένα ζευγάρι loafers, μια τσάντα χειρός στην ίδια χρωματική παλέτα και κομψά διακριτικά γεωμετρικά κοσμήματα. 

Τώρα που πήρες μια γεύση κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς και βάλε την denim φούστα με στιλ και φαντασία στην καθημερινότητά σου. Αν καταλάβεις με πόσα κομμάτια που διαθέτεις ήδη στη ντουλάπα σου μπορείς να την φορέσεις θα εκπλαγείς και φυσικά...θα την λατρέψεις! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα