Skip to main content

STREET STYLE

Τι να φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο shopping με την οικογένεια

Ιδέες για γιορτινές εμφανίσεις, όσο κάνεις shopping δώρων μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.



Οι μέρες των γιορτών επιφυλάσσουν πολλές χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου ανθρώπους και το Χριστουγεννιάτικο shopping είναι μια από αυτές. Ακολουθούν μερικές άνετες αλλά κομψές ιδέες για το τι να φορέσεις κατά τις χριστουγεννιάτικες αγορές με την οικογένειά σου.

Cozy πουλόβερ και τζιν

Συνδύασε ένα chunky πλεκτό πουλόβερ σε γιορτινό χρώμα όπως κόκκινο, πράσινο ή κρεμ με το αγαπημένο σου τζιν ή κοτλέ παντελόνι. Πρόσθεσε άνετα μποτάκια και ένα φουλάρι για ζεστασιά και στυλ.

Κολάν και oversize πουλόβερ

Προτίμησε κολάν ή jegging σε συνδυασμό με ένα μεγάλο, oversize πουλόβερ για την απόλυτη άνεση και μοντέρνο στυλ. Συμπλήρωσε με μια μακριά πλεκτή ζακέτα ή ένα bomber μπουφάν και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τα αγαπημένα σου sneakers ή με κομψά μποτάκια.

Casual φόρεμα με καλσόν

Επίλεξε ένα casual, flowy φόρεμα σε χειμωνιάτικο μοτίβο ή μονόχρωμο με πολυτελές ύφασμα. Συνδύασε με ένα καλσόν στο ίδιο ύφος, ένα άνετο μάλλινο παλτό ή ψεύτικη γούνα και μπότες μέχρι το γόνατο για στυλ και ευκολία στην κίνηση.

Athleisure

Αν είστε έτοιμοι για πολύ περπάτημα, προτίμησε μια κομψή athleisure εμφάνιση. Συνδύασε κολάν ή φόρμα με φούτερ ή πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το outfit με άνετα sneakers και χιαστί δερμάτινη τσάντα.

Καρό πουκάμισο και γιλέκο

Φόρεσε ένα καρό πουκάμισο πάνω από ένα φουσκωτό γιλέκο για casual και γιορτινή εμφάνιση. Συνδύασε με τζιν ή κοτλέ παντελόνι και ολοκλήρωσε με μποτάκια ή άνετα flat brogues.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της