Skip to main content

STREET STYLE

Dakota Johnson: Φτιάξε το απόλυτο sexy office look με oversized blazer!

Ένα άχαστο look για chic all day εμφανίσεις! 



Λίγο πολύ τα blazer αρέσουν σε όλους. Πέρα από τη χρησιμότητά τους κατά τις μεταβατικές περιόδους προσθέτουν στυλ σε κάθε σύνολο και δημιουργούν σοφιστικέ εμφανίσεις με χαρακτήρα. Όσα και αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αν έχεις σε διάφορα χρώματα, πατρόν αλλά και υφές.

Τα oversized blazer είναι εδώ και καιρό βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας κάθε fashionista, αλλά βάζοντας στο μικροσκόπιο της εμφάνιση της Dakota Johnson με ένα από αυτά, συνειδητοποιούμε πως ανέβασε έτσι απλά και με ένα μόνο fashion item, το business look σε άλλο επίπεδο. 

Photo Credits: @Getty Images

Η σταρ των 50 αποχρώσεων του γκρι, φόρεσε το oversized blazer σε χρώμα camel στη διάρκεια του 17ου ετήσιου γεύματος του Ιδρύματος Έρευνας Hope που αφορά την Κατάθλιψη στο The Plaza της Νέας Υόρκης. Η στυλίστριά της όμορφης ηθοποιού θέλοντας να της δώσει μια chic και σοφιστικέ παρουσία, το συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα λευκό μεταξωτό τοπ για να δημιουργήσει μια δυναμική επαγγελματική εμφάνιση με έντονο sexiness ιδανικό τόσο για την ημέρα αλλά και το βράδυ. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ελάχιστα αξεσουάρ, όπως μια μαύρη τσάντα, μπότες με τακούνι και ένα statement κολιέ.

 Αν και το σμαραγδένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι κλέβει τις εντυπώσεις πυροδοτώντας έντονες φήμες αρραβώνα με τον frontman των Coldplay, Chris Martin , ωστόσο τίποτα άλλο δεν επιβεβαιώνει μια τέτοια είδηση. Η συνολική της εμφάνιση συνοδευόταν από απλό μακιγιάζ, γυαλιά ηλίου Bottega Veneta και λεπτούς χρυσούς κρίκους για λάμψη.  

Photo Credits: @Getty Images

Η Dakota Johnson, συχνά διαλέγει αντρικά κομμάτια για τις πιο casual και business εμφανίσεις της, προτιμώντας απλά σακάκια, και καλοραμένα παντελόνια γραφείου που είναι ο ορισμός της ήσυχης πολυτέλειας.

Η Τζόνσον τιμήθηκε στην εκδήλωση με το Hope Award for Depression Advocacy και μίλησε για τη δική της περιπέτεια με το άγχος και την κατάθλιψη, που ενώ την ταλαιπωρούν από τα εφηβικά της χρόνια, φαίνεται να έχει πια βρει τον τρόπο να τα διαχειριστεί.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της