Skip to main content

STREET STYLE

Last minute outfits για να υποδεχτείς το 2024!

Νέο έτος, νέα ξεκινήματα, νέα στυλ σε τρία..δύο..ένα! 



Οι αίθουσες είναι στολισμένες με χριστουγεννιάτικα στολίδια , οι αγοραστές της τελευταίας στιγμής τρέχουν να προλάβουν τα καλύτερα δώρα και η τηλεόραση παίζει το Home Alone, το Love Actually και το Holiday την απόλυτη τριλογία των γιορτών.  Η περίοδος των διακοπών είναι εδώ. Είναι μια εποχή που η εορταστική μόδα είναι στο πικ της συμπεριλαμβανομένου του coup de grâce της ενδυμασίας για γιορτινό πάρτι. Τώρα θα μιλήσουμε για ρούχα κατάλληλα για ένα φρέσκο look την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Για τα glam κορίτσια, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σηματοδοτεί το πράσινο φως για να επιδεικνύουν περήφανα τη συχνά απομονωμένη γοητεία από πούλιες, γκλίτερ, ψεύτικα φτερά και μεταλλικά στοιχεία και υφάσματα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Κάνε τη διαφορά με το αγαπημένο σου τζιν με ένα διακοσμημένο clutch ή πειραματίσου με απροσδόκητα χρώματα και υφές. Ακόμα μπορείς να φορέσεις ένα άνετο πουλόβερ και ένα πρόσθετο statement αξεσουάρ για να κλείσεις το 2023 με άνεση και στυλ. Παρακάτω, θα δεις σύνολα για την Παραμονής της Πρωτοχρονιάς εμπνευσμένα από παλιές και σημερινές εμφανίσεις στο street style, καθώς και μερικές από τις πιο hot τάσεις του 2024 .

 Παγιέτες

Τίποτα δεν λέει περισσότερο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις παγιέτες και τα μεταλλικά, γι' αυτό επέτρεψε στον εαυτό σου να περιφέρεται ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους με λάμψη και glam! Απλώς φρόντισε να διατηρήσεις μια πιο απλή γραμμή στα ρούχα και  τα αξεσουάρ για να αποφύγεις μια υπερβολικά επιτηδευμένη και φορτωμένη εμφάνιση.

Μαύρο Μπλε

Ξεχάστε όλα όσα σου έχουν πει! Μαύρο και ναυτικό μπλε μπορούν να πάνε μαζί. Ένα πλεκτό ζιβάγκο σε βασιλικό μπλε, ένα ζευγάρι ψηλές μπότες με φούστα σκέιτερ και κοριτσίστικη, ροζ τσάντα και είσαι έτοιμη.

 

Τούλι

Αγκάλιασε την εσωτερική σου μπαλαρίνα με τούλι και λίγη λάμψη. Συνδύασέ το εναλλακτικά με ένα ζευγάρι edgy μπότες μοτοσυκλέτας και μεταλλικό eyeliner για ένα edgy προχωρημένο look. 

 

Baby Blue

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει, οι αποχρώσεις του μπλε συγκαταλέγονται στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2024 . Ντύσου χαλαρά την τελευταία μέρα του χρόνου με ήρεμες αποχρώσεις και  ένα τζιν με ψεύτικα φτερά. Δοκίμασε αυτό το look με τα αγαπημένα σου χρυσά κοσμήματα και μυτερές μπότες.

Gatsby look

Ένα πάρτι είναι πάντα καλοδεχούμενο. Για τους μαξιμαλιστές στην καρδιά, αυτή η εμφάνιση σε στυλ Gatsby έχει να κάνει με τη διασκέδαση και την πολυτέλεια. Πρόσθεσε ένα φινετσάτο κόσμημα, κόκκινο φλογερό κραγιόν και σήκωσε το ποτήρι με τον αφρώδη οίνο σου για όλα τα όμορφα που είναι μπροστά! 

Metallica

Φορεσε μεταλλικά ρούχα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας μεταλλικών παπουτσιών και μπείτε αμέσως στο πνεύμα των γιορτών. 

Modern sparkle

Αν ψάχνεις για έναν μοντέρνο τρόπο ή μια εναλλακτική λύση για μια εμφάνιση με παγιέτες από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, συνδύασε το πιο εντυπωσιακό σου κομμάτι με ένα wide leg τζην. Μπορείς να σετάρεις με ένα ουδέτερο ζευγάρι γόβες ή να τολμήσεις να βάλεις ένα τολμηρό χρώμα όπως το κόκκινο του κερασιού.

The LBD

Ζωντάνεψε το μικρό σου μαύρο φόρεμα με ένα αξεσουάρ που είναι χαρούμενο και φωτεινό ή χρησιμοποίησε μονόχρωμες αποχρώσεις για να τονώσεις ένα χρυσό φόρεμα.

Vanilla Ice

Για ένα πιο απαλό σύνολο, δοκίμασε ένα look στην όμορφη και elegant απόχρωση της βανίλιας. Ζεστές αποχρώσεις ιβουάρ σε βασικά κομμάτια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά και τα επόμενα χρόνια. Συμπλήρωσε την εμφάνιση με χοντρούς χρυσούς κρίκους ή πολλά δαχτυλίδια.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της