Skip to main content

STREET STYLE

Η Katie Holmes επαναφέρει ένα fashion trend που λάνσαρε η ίδια πρώτη το 2019

Το τολμηρό μπορεί να είναι και κομψό και αισθησιακά σέξι



Επιστρέφουμε νοερά στο φθινόπωρο του 2019, όταν η Κέιτι Χολμς έκανε μια εμφάνισή της να γίνει viral καλώντας ένα ταξί στο SoHo, ντυμένη μόνο με ένα κομψό σουτιέν από κασμίρι σε απόχρωση κριθαριού και ζακέτα από την Khaite.

Σε συνδυασμό με ίσιο τζιν και κομψά μαύρα ανοιχτά πέδιλα, το σύνολό της σηματοδότησε μια σημαντική αλλαγή στη μόδα. Τώρα η Χολμς κάνει πρώτη άλλη μια fashion statment, αυτή τη φορά τιμώντας έναν διάσημο παριζιάνικο οίκο μόδας.

Σε ένα δείπνο της Chanel για να γιορτάσει τα ρολόγια της Fifth Avenue και τα εξαιρετικά κοσμήματα της ναυαρχίδας, η Holmes φορούσε Chanel από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το ντύσιμό της περιελάμβανε μια ναυτική ζακέτα από κασμίρ με χρηστικές λεπτομέρειες τσέπης με ασορτί παντελόνι στο ίδιο απαλό ύφασμα. Κάτω από το cardi της, ένα δαντελωτό μαύρο σουτιέν φαινόταν διακριτικά. Τα αξεσουάρ της εμφάνισής της περιελάμβαναν ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ, διαμαντένια σκουλαρίκια, μια μαύρη δερμάτινη καπιτονέ τσάντα ώμου και ασπρόμαυρες γόβες με λουράκια αστραγάλου.

Ενώ η τάση για εκτεθειμένα σουτιέν επανήλθε στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες, με διασημότητες όπως η Emma Watson, η Emily Ratajkowksi και η Sharon Stone να ασπάζονται το στυλ peekaboo, ήταν η ηθοποιός του Dawson's Creek που αρχικά ώθησε το look στη φήμη με το τολμηρό κασμιρένιο look της.

Είναι συναρπαστικό να βλέπεις την Κέιτι Χολμς να επιστρέφει στο άνετο αλλά σούπερ κομψό στυλ της με τα πιο λαχταριστά κομμάτια της Chanel.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της