Skip to main content

STREET STYLE

Το street style trend από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που θα ορίσει τα βήματά μας αυτή την άνοιξη

Μπορεί να μην είναι το πιο βολικό, αλλά προς τα κάλλη τι είναι οι κάλοι;



Σίγουρα, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου γεμίζει αυτή τη στιγμή με τάσεις στις πασαρέλες για την επόμενη σεζόν – αλλά τι γίνεται με τις τάσεις στα σόου χάρη στο street style εκτός των επιδείξεων τις τελευταίες ημέρες;

Αν και δεν μας αρέσει παρά να κοιτάμε μπροστά τις τάσεις της μόδας που θα μπουν στην γκαρνταρόμπα μας σε έξι μήνες, υπάρχει αναμφίβολα κάτι που πρέπει να πούμε για τα άμεσα αναπαραγόμενα looks της τρέχουσας σεζόν που κάνουν το ντεμπούτο τους από διασημότητες, συντάκτες, στυλίστες και influencers, καθώς φωτογραφίζονται έξω από τους πιο καυτούς χώρους επιδείξεων της εβδομάδας μόδας.

Και μια από τις εμφανίσεις που δεν μπορούσαμε να μην εντοπίσουμε σε κάθε πρώτη σειρά αυτή τη σεζόν –χωρίς αμφιβολία– - ήταν η αιχμηρή μύτη στα υποδήματα.

Αν και η αναβίωση του μπαλέτο flat μπορεί να ενθαρρύνει κάτι πιο απαλό, πιο στρογγυλεμένο σχήμα στα δάχτυλα όπως κυριαρχεί στον κόσμο των φλατ παπουτσιών αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία μεταξύ του street style set όταν προσθέσετε λίγο τακούνι στην εμφάνισή σας πρέπει να συνοδεύεται από μυτερό δάχτυλο.

Έχοντας εμφανιστεί σε κάθε διάδρομο AW23, από Loewe και Versace μέχρι Prada, Jil Sander, Gucci, 16Arlington, Givenchy, Zimmermann, Saint Laurent, Huishan Zhang και Schiaparelli, μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη για τους πιο αφοσιωμένους φανατικούς της πασαρέλας αυτή η τάση της δεκαετίας του '90, που φαίνεται να απογειώνεται αυτή τη στιγμή, αλλά για όσες έχουν δει τα φαινομενικά ατελείωτα ύψη του τετράγωνου δακτύλου τα τελευταία χρόνια, αυτή η αλλαγή μπορεί να σας έχει εκπλήξει.

Όμως, όπως αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή από τις πιο καλοντυμένες παρευρισκόμενες της εβδομάδας μόδας, το μυτερό δάχτυλο του ποδιού δεν γνωρίζει κανέναν ενδοιασμό.

Στην πραγματικότητα, μπορείς να το φορέσεις κυριολεκτικά με κάθε τρόπο… με το αγαπημένο σου τζιν, με καλσόν, με φορέματα, ως μπότα, ακόμα και ως slingback με κάλτσες.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της