Skip to main content

STREET STYLE

Πώς να φορέσετε κομψά ένα oversized πουλόβερ

Αναδείξτε το πιο άνετο και ζεστό κομμάτι της γκαρνταρόμπας



Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του υπερμεγέθους πουλόβερ όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Είναι το πιο εύκολο ντύσιμο. Δείτε πώς να το κάνετε να φαίνεται κομψό — ανεξάρτητα από την περίσταση.

Προσθέστε μερικά κοσμήματα.

Τα σωστά αξεσουάρ –ειδικά ένα statement κολιέ ή βραχιόλια– μπορούν να προσθέσουν στυλ σε ένα άνετο πουλόβερ. Συνδυάστε ένα μακρύ ζιβάγκο από κασμίρ με ένα μακρύ κολιέ που έχει ένα μοναδικό μενταγιόν. Δώστε έμφαση στο λαιμό ενός πουλόβερ με ένα κολιέ με κοσμήματα για να φέρετε λίγη πολυτέλεια σε αυτό το κλασικό, preppy στυλ.

Επιλέξτε chic παπούτσια.

Η επιλογή παπουτσιών βοηθάει πολύ στην προσθήκη δομής και κομψότητας σε χοντρά πλεκτά. Οι μυτερές μπότες μέχρι το γόνατο αναδεικνύουν το σχήμα των ποδιών σας ενάντια στη χαλαρή φύση του πουλόβερ σας. Ο συνδυασμός μποτάκια με τακούνι αστραγάλου με statement υλικό τραβούν τα βλέμματα κάτω και εξισορροπούν το μεγάλο μέγεθος του πουλόβερ. Οι ογκώδεις πλατφόρμας βοηθούν επίσης να τραβήξετε το βλέμμα σας κάτω και να εξισορροπήσετε το ντύσιμο.

Κάντε το φόρεμα.

Εάν το μεγάλο πουλόβερ σας είναι αρκετά μακρύ, μετατρέψτε το σε ένα πουλόβερ φόρεμα σφίγγοντας τη μέση σας με μια φαρδιά ζώνη για να προσθέσετε σχήμα και, στη συνέχεια, τραβήξτε λίγο από το ύφασμα, ώστε να βγει ελαφρώς πάνω από τη ζώνη. Ολοκλήρωσε το σύνολο με οπάκ καλσόν και σουέτ μπότες πάνω από το γόνατο. Τίποτα η ζώνη για πιο άνετο συνδυασμό.

Αναμείξτε τις υφές.

Η ύφανση ενός μεγάλου πλεκτού πουλόβερ παρέχει ένα μοναδικό φύλλο υφής σε πολλά υφάσματα. Τα πλεκτά πουλόβερ συνδυάζονται υπέροχα με τζιν τζιν, δερμάτινο παντελόνι, μάλλινο παντελόνι houndstooth ή κοτλέ. Η ανάμειξη υφών και μοτίβων λειτουργεί εξαιρετικά με έναν μονόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων για να δώσει στο ντύσιμό σας μια ποικίλη εμφάνιση. Για παράδειγμα, ένα μεγάλου μεγέθους πλεκτό πουλόβερ συνδυάζεται τέλεια με καφέ κολάν και σκούρο καφέ δερμάτινες μπότες.

Επιλέξτε το σωστό παντελόνι.

Ισορροπήστε το αδύνατο, φαρδύ σχήμα των χοντροκομμένων πουλόβερ σας με προσαρμοσμένα ή εφαρμοστά παντελόνια. (Η καλλίγραμμη φόρμα του παντελονιού σας εξισορροπεί την αμορφία του πουλόβερ σας.) Τα παντελόνια, τα σμόκιν παντελόνια και τα προσαρμοσμένα παντελόνια με φαρδύ πόδι προσθέτουν δομή σε ένα μεγάλο ρούχο πουλόβερ. Εμπρός, βάλτε το πουλόβερ σας σε ένα boyfriend ή τζιν με ίσιο πόδι για άνετη εμφάνιση με αρκετή προσαρμογή. Τα μεγάλα πουλόβερ συνδυάζονται τέλεια με στενά τζιν ή κολάν από ψεύτικο δέρμα. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα μεγάλο πουλόβερ με ζιβάγκο φαρδύ πάνω από ψηλόμεσο στενό τζιν και ολοκληρώστε την εμφάνιση με μποτάκια.

Συνδυάστε με φούστα.

Τα υπερμεγέθη πουλόβερ συνδυάζονται επίσης καλά με διαφορετικούς τύπους φούστες. Ένα πουλόβερ που χτυπά ακριβώς στους γοφούς σας συμπληρώνει μια midi φούστα. Ο συνδυασμός έχει αποτέλεσμα επιμήκυνσης που μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε στυλ πουλόβερ μεγάλου μεγέθους. Μεταφέρετε αυτό το ρούχο στους πιο κρύους μήνες, τοποθετώντας ένα απαλό, φαρδύ πουλόβερ πάνω από μια μακριά μάξι φούστα. Ένα φαρδύ πουλόβερ τονίζει τέλεια μια καρό μίνι φούστα, αλλά φροντίστε να βλέπετε τουλάχιστον μερικά εκατοστά από το ύφασμα της φούστας. Οι pencil φούστες σας δίνουν άφθονο επιπλέον ύφασμα για να καλύψετε τα πόδια σας με ένα μεγάλο πουλόβερ, ενώ προσθέτουν κάποια απαραίτητη δομή σε ένα σύνολο. 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της