Skip to main content

STREET STYLE

Ανδρικές αθλητικές φόρμες: Το ρούχο που θα σας… σώσει!

Η σύγχρονη καθημερινότητα είναι γεμάτη… κίνηση. Λίγο οι εξωτερικές δουλειές, λίγο κάτι έκτακτο που μπορεί να προκύψει, βρισκόμαστε συνεχώς σε μια τρέχουσα κατάσταση.



Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάνουμε το στυλ μας. Η καθημερινότητα λοιπόν απαιτεί άνεση και μόδα μαζί. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό;

Αθλητικές φόρμες: Ο καθημερινός σύμμαχος κάθε άνδρα

Παραδοσιακά, πολύ συνδέουν τις φόρμες αποκλειστικά με την άθληση και τις σωματικές δραστηριότητες. Πλέον, οι ανδρικές αθλητικές φόρμες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι της ανδρικής μόδας.

Με τις στιλάτες και σύγχρονες γραμμές τους, προσφέρουν όχι μόνο άνεση, αλλά και κομψότητα, οπότε δε γίνεται να λείπουν από καμία ανδρική ντουλάπα.

Ας δούμε λοιπόν πως θα τις εντάξετε για τα καλά στις καθημερινές σας επιλογές!

Επιλέξτε σύμφωνα με την εφαρμογή και το στυλ

Η κατάλληλη φόρμα είναι εκείνη που εφαρμόζει σωστά. Αποφύγετε τις πολύ σφιχτές φόρμες που δεν σας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων, ή τις πολύ φαρδιές που δεν αναδεικνύουν το σώμα σας. Με λίγα λόγια, βρείτε το σωστό νούμερο.

JOHN

Ανδρική φόρμα παντελόνι JOHN

Η επιλογή του στυλ από την άλλη, εξαρτάται από την προσωπική αισθητική και τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας. Υπάρχουν διάφορα στυλ φόρμας, από πιο κλασικά έως πιο εκκεντρικά και δυναμικά σχέδια, με έντονα χρώματα. Επιλέξτε τα κομμάτια που αντανακλούν την προσωπικότητά σας, κομμάτια που μπορείτε να υποστηρίξετε και φυσικά ταιριάζουν και με τα υπόλοιπα ρούχα σας.

FERNANDO

Ανδρική φόρμα παντελόνι FERNANDO

Σκεφτείτε και τη χρήση τους. Για παράδειγμα, μια μονόχρωμη φόρμα με απλό σχεδιασμό είναι ιδανική για γυμναστική ή εξωτερικές εργασίες. Από την άλλη μια φόρμα με πιο έντονα χαρακτηριστικά ή λεπτομέρειες μπορεί να είναι τέλεια για μια casual εξόρμηση.

Βάλτε τις ζακέτες στο παιχνίδι!

Ένα σημαντικό στοιχείο που συμπληρώνει την εμφάνιση με φόρμα είναι η ζακέτα. Η επιλογή της κατάλληλης ζακέτας μπορεί να αναδείξει την εμφάνιση, προσφέροντας μια πιο στιλάτη εικόνα.

CHAS

Ανδρική ζακέτα φούτερ CHAS

Για μια πιο αθλητική εμφάνιση, μια ζακέτα που ακολουθεί την ίδια χρωματική παλέτα με την φόρμα είναι ιδανική. Για πιο casual περιστάσεις, μια ζακέτα από διαφορετικό υλικό ή χρώμα μπορεί να προσθέσει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στην εμφάνιση, δημιουργώντας ελκυστικές αντιθέσεις.

Συμβουλές για τέλεια εμφάνιση

Δυσκολεύεστε να εντάξετε τις φόρμες στο καθημερινό σας ντύσιμο; Ας δούμε μερικά tips για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.

  • Επενδύστε στην ποιότητα: Επιλέξτε φόρμες από υλικά υψηλής ποιότητας, ώστε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και καλύτερη απόδοση. Οι ποιοτικές φόρμες προσφέρουν άνεση και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Δώστε σημασία στην εφαρμογή: Η σωστή εφαρμογή, όπως είπαμε και παραπάνω, είναι το κλειδί. Επιλέξτε φόρμες που αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς να περιορίζουν τις κινήσεις σας. Αποφύγετε τα υπερβολικά σφιχτά ή χαλαρά ρούχα, καθώς μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εμφάνιση όσο και την άνεσή σας.
  • Αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ: Με λίγα λόγια, ντυθείτε όπως σας αρέσει και σας ταιριάζει και αναπτύξτε την προσωπική σας αισθητική.
  • Πειραματιστείτε με νέους συνδυασμούς: Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς. Αυτό, άλλωστε είναι η μόδα!
  • Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας: Η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ και παπουτσιών, θα δώσει “πόντους” στην τελική εμφάνιση. Ένα ζευγάρι στιλάτα αθλητικά παπούτσια μπορεί να ταιριάξει τέλεια με την αθλητική φόρμα, ενώ για μια πιο casual εμφάνιση, μπορείτε να διαλέξετε δερμάτινα sneakers ή ακόμη και casual παπούτσια.
  • Διαλέξτε τις φόρμες σας ανάλογα την περίσταση: Για μια έξοδο όπως ένας καφές, μια μονόχρωμη φόρμα με μια κομψή, απλή ζακέτα μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή. Αντίθετα, για τις καθημερινές εξορμήσεις ή τις αθλητικές δραστηριότητες, μια πιο χαλαρή και άνετη φόρμα με έντονα χρώματα ή μοτίβα μπορεί να προσφέρει μια δυναμική και ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Εμφανίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

Οι αθλητικές φόρμες πραγματικά αποτελούν σημαντική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα ενός άνδρα. Προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών, που μπορεί να ικανοποιήσει διάφορα γούστα και ανάγκες, από τον αθλητισμό έως τις casual εμφανίσεις.

Κάθε άνδρας μπορεί να δημιουργήσει μια εμφάνιση που ταιριάζει στις ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Γιατί όχι κι εσείς;

Τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα στη συλλογή του 3GUYS και μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου