Φάνης Μουρατίδης: «Μέχρι τώρα, ό,τι έχω καταφέρει το οφείλω στη γυναίκα μου»

Η σύζυγός του στηρίζει τις επιλογές του

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Φάνης Μουρατίδης, με αφορμή την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, με την κωμωδία του Αριστοφάνη, «Αχαρνής»,  σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!» εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται άσχημα που θα λείψει και πάλι για το καλοκαίρι από την οικογένειά του.

«Είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια που έχει να αντιμετωπίσει ένας καλλιτέχνης. Δεν έχω οδηγίες χρήσεως αλλά είναι από αυτά που κάποιος πρέπει να σκεφτεί σοβαρά. Είναι ζόρικο. Μακάρι να είχα έναν μαγικό τρόπο να το έλυνα αυτό το πρόβλημα, αλλά υπάρχει σε αυτή τη δουλειά. Για μένα δεν είναι απλά μία καλοκαιρινή περιοδεία. Είναι ένα σημαντικό ραντεβού. Αυτή η επιβράβευση που βλέπω με κάνει να σκέφτομαι: “Χαλάλι, δεν έκανα απλώς τον χαβά μου”», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το τι θα συνέβαινε αν και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήθελε να δουλέψει σε αντίστοιχη καλοκαιρινή  περιοδεία, επισήμανε: «Μέχρι τώρα, ό,τι έχω καταφέρει το οφείλω στη γυναίκα μου. Στήριξε όλες τις επιλογές μου και πήρε την απόφαση να μείνει πίσω με δύο παιδιά σε δύσκολη φάση, γιατί το καλοκαίρι δεν έχει πολλές επιλογές, ούτε πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά. Η Άννα Μαρία έχει κάνει υπέρβαση. Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και ακολουθούν, θα είναι πιο εύκολα. Αν, φυσικά, προκύψει να κάνει εκείνη περιοδεία, πιστεύω πως της το οφείλω. Είναι αυτονόητο. Αυτά τα θέματα, άλλωστε, είναι οικογενειακά, τα συζητάς από κοινού και παίρνεις τις αποφάσεις».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares