Skip to main content

CELEBS

Τζούλι Μασίνο: «Ήμουν 20 χρονών όταν διαγνώστηκα με καρκίνο»

Δεν το ήξεραν οι γονείς της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Στην αποκάλυψη ότι σε ηλικία 20 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο προχώρησε σε συνέντευξή της στο People η Τζούλι Μασίνο, η οποία, έχοντας περάσει πολλά στη ζωή της, δηλώνει ερωτευμένη με τη ζωή.

«Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή! Όταν ξυπνάω το πρωί, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, ανοίγω τις κουρτίνες και βλέπω τα δέντρα, τα λουλούδια, εισπνέω τον αέρα και νιώθω καλά, πολύ τυχερή και ευλογημένη που έφτασα μέχρι εδώ. Με όλα αυτά που πέρασα και παρά τις δυσκολίες είμαι καλύτερα από ποτέ. Όταν ήμουν ακόμη 20 χρόνων, διαγνώστηκα με πρώτο στάδιο καρκίνου στον τράχηλο.

Ο πόνος ήταν φρικτός, σε σημείο που ήθελα δύο νοσοκόμες να με κρατούν για να κάνω λέιζερ – επίσης ήμουν από τους πρώτους που έκαναν θεραπεία λέιζερ τότε. Δεν προχώρησα σε χημειοθεραπεία, όμως για δεκαπέντε χρόνια κάθε τρείς ή έξι μήνες έκανα εξετάσεις. Μετά ακολούθησαν κι άλλα πολλά. Έχω κάνει τρεις φορές επέμβαση στο στήθος για κύστες, που αρχικά νόμιζαν πως είναι καρκίνος, προβλήματα με το έντερο και την κοιλιά μου.

Είχα πρόβλημα στην αριστερή ωοθήκη, είχα πρόβλημα στις σάλπιγγες, είχα μια μεγάλη κύστη στη μήτρα και έκανα επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Μετά είχα προβλήματα με το θυρεοειδή μου, που επηρεάζει και το διαβήτη. Μεγάλη ταλαιπωρία! Αλλά είμαι τυχερή, γιατί δεν βίωσα τον καρκίνο στο μέγιστο βαθμό. Μακάρι να μη μου τύχει στο μέλλον!», είπε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια .

Όσο για το αν φοβήθηκε για τη ζωή της, Όταν βρέθηκες αντιμέτωπη με τον καρκίνο, η ίδια εξομολογήθηκε «Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα σε σχέση με αυτό, διότι ήταν σαράντα χρόνια πριν. Θυμάμαι, όμως, ότι δεν ήθελα να το μάθουν οι γονείς μου. Πήγα για την εγχείρηση μόνη μου, χωρίς να τους το πω, και προχώρησα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

Προτεινόμενα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;