Τζούλι Μασίνο: «Ήμουν 20 χρονών όταν διαγνώστηκα με καρκίνο»

Δεν το ήξεραν οι γονείς της

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Στην αποκάλυψη ότι σε ηλικία 20 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο προχώρησε σε συνέντευξή της στο People η Τζούλι Μασίνο, η οποία, έχοντας περάσει πολλά στη ζωή της, δηλώνει ερωτευμένη με τη ζωή.

«Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή! Όταν ξυπνάω το πρωί, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, ανοίγω τις κουρτίνες και βλέπω τα δέντρα, τα λουλούδια, εισπνέω τον αέρα και νιώθω καλά, πολύ τυχερή και ευλογημένη που έφτασα μέχρι εδώ. Με όλα αυτά που πέρασα και παρά τις δυσκολίες είμαι καλύτερα από ποτέ. Όταν ήμουν ακόμη 20 χρόνων, διαγνώστηκα με πρώτο στάδιο καρκίνου στον τράχηλο.

Ο πόνος ήταν φρικτός, σε σημείο που ήθελα δύο νοσοκόμες να με κρατούν για να κάνω λέιζερ – επίσης ήμουν από τους πρώτους που έκαναν θεραπεία λέιζερ τότε. Δεν προχώρησα σε χημειοθεραπεία, όμως για δεκαπέντε χρόνια κάθε τρείς ή έξι μήνες έκανα εξετάσεις. Μετά ακολούθησαν κι άλλα πολλά. Έχω κάνει τρεις φορές επέμβαση στο στήθος για κύστες, που αρχικά νόμιζαν πως είναι καρκίνος, προβλήματα με το έντερο και την κοιλιά μου.

Είχα πρόβλημα στην αριστερή ωοθήκη, είχα πρόβλημα στις σάλπιγγες, είχα μια μεγάλη κύστη στη μήτρα και έκανα επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Μετά είχα προβλήματα με το θυρεοειδή μου, που επηρεάζει και το διαβήτη. Μεγάλη ταλαιπωρία! Αλλά είμαι τυχερή, γιατί δεν βίωσα τον καρκίνο στο μέγιστο βαθμό. Μακάρι να μη μου τύχει στο μέλλον!», είπε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια .

Όσο για το αν φοβήθηκε για τη ζωή της, Όταν βρέθηκες αντιμέτωπη με τον καρκίνο, η ίδια εξομολογήθηκε «Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα σε σχέση με αυτό, διότι ήταν σαράντα χρόνια πριν. Θυμάμαι, όμως, ότι δεν ήθελα να το μάθουν οι γονείς μου. Πήγα για την εγχείρηση μόνη μου, χωρίς να τους το πω, και προχώρησα».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares