Skip to main content

CELEBS

Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη: «Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχω βιώσει»

Δεν είναι πάντως έτοιμη ακόμη να γίνει μάνα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη μίλησε για την σχέση της με τον Τζωρτζ Παπακώστα στο περιοδικό «Down Town Κύπρου», τονίζοντας πως είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο είχε μέχρι τώρα στη ζωή της.

Για να έρθουμε και στα προσωπικά σου, όταν ξεκινάς και μπαίνεις πια σε μία σχέση, το κάνεις με την ίδια παρόρμηση που το έκανες και στα 16 σου;

«Όχι, όχι. Καταρχήν, όταν ήμουν μικρή δεν είχα απαιτήσεις. Δεν ξεκινούσα μία σχέση, γνωρίζοντας τι ήθελα από τον άλλον και πότε. Ήμουν εντελώς ζαμάν φου (γελά). Μου άρεσε κάτι, ok, το δοκίμαζα. Τώρα έχω άλλα standards, άλλες απαιτήσεις. Ξέρω πια τι θέλω και δεν αναλώνομαι, ούτε περιορίζομαι. Όταν ξεκινάς, άλλωστε, κάτι, δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. Αυτό δεν μπορείς εκ των προτέρων να το γνωρίζεις. Αν και υπάρχουν πάντα μικρά σημάδια που σου δείχνουν πώς θα πάει και πώς είναι αυτό που ζεις. Κι αν, τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου, αυτά κολλάνε με τα θέλω σου, τότε όλα καλά. Αλλά μπορεί να ζεις κάτι που να θεωρείς εσύ ιδανικό και καλό, όμως τελικά να μην είναι. Έχει να κάνει με το πώς θα το χειριστείς. Αλλά πλέον είμαι κι εγώ σε μία ηλικία που γνωρίζω πολύ καλά πια το τι ακριβώς επιθυμώ. Σκέφτομαι πιο σοβαρά τα πράγματα».

Η σχέση σου με τον Γιώργο είναι ό,τι πιο σοβαρό και ολοκληρωμένο έχεις βιώσει μέχρι σήμερα;

«Ναι, θα μπορούσα να το πω αυτό. Δεν έχω ενστάσεις, ούτε θέματα».

 Ο Γιώργος σε εμπνέει τόσο ώστε να δεθείς ακόμα πιο πολύ μαζί του και να κάνεις οικογένεια;

«Δεν θέλω να σου απαντήσω με ένα «ναι» ή ένα «όχι», γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Οπότε προτιμώ να είμαι περισσότερο συγκρατημένη πια και να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

 Στα 26 σου είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα;

«Όχι, δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Σε καμία περίπτωση! Αν ερχόταν ένα παιδί τώρα στη ζωή μου, εννοείται πως θα το κρατούσα, αλλά για να πάρω μία τέτοια απόφαση και να πω ότι τώρα είμαι έτοιμη για ένα παιδί, πρέπει να είμαι πιο μεγάλη. Ίσως πιο ώριμη, πιο κατασταλαγμένη. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη φάση της καριέρας και της δουλειάς. Θέλω πρώτα να πατήσω στα πόδια μου και να σταθεροποιηθώ – γιατί όσο να ’ναι, όταν έρχεται ένα παιδί, και ειδικά στην αρχή, κάτι σου αφαιρεί από όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network