Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ακύρωναν εμφανίσεις μου σε εκπομπές επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου»

Τον... σταμάτησε η τηλεόραση

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τον λόγο που πιστεύει ότι τον... σταμάτησε η τηλεόραση αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

«Η τηλεόραση με σταμάτησε. Η εποχή ήθελε να είμαι άνθρωπος των media, με τις τρέλες μου, τα σκάνδαλά μου… Εγώ ανέκαθεν διαχώριζα την επαγγελματική από την προσωπική μου ζωή. Κι αυτό ήταν και είναι -σήμερα περισσότερο από ποτέ- “πρόβλημα”».

«Μου έχει συμβεί να ακυρώνουν την εμφάνισή μου σε εκπομπές όταν μάθαιναν ότι δεν θα βγάλω στη φόρα τα ιδιωτικά μου δεδομένα. Αλλά έχω φύγει κι από εκπομπές επειδή ήθελαν να μιλήσω γι’ αυτά. Αρνούμαι να το κάνω. Εγώ το βλέπω ως τρόπο προβολής που ποτέ δεν θέλησα. Δεν αδικήθηκα ως καλλιτέχνης ώστε να προσπαθήσω να ανέβω έτσι.

Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι και μέσα από τις ταινίες και τις άλλες δουλειές μου. Δεν χρειάζεται να πω τι γίνεται στο σπίτι μου ή στη ζωή μου και να ικανοποιήσω την περιέργεια του κόσμου για να με πλησιάσει. Ντρέπομαι και μόνο που βλέπω να το κάνουν άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καταξιωμένος ηθοποιός. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares