Ελευθερία Ελευθερίου: «Από τα 56 είχα φτάσει στα 43 κιλά»

Ταρακουνήθηκε όταν κατάλαβε ότι έκανε κακό στον εαυτό της

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας είχε φτάσει η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι από 56 κιλά είχε φτάσει στα 43.

Πέρασες νευρική ανορεξία λόγω ψυχολογικών παραγόντων;

«Δεν ήταν νευρική ανορεξία, έμοιαζε... Δεν μπορούσα να φάω ή όταν έτρωγα λίγο πρόσεχα να μην είναι τηγανητό. Όταν είσαι ήδη αδύνατος τι να σου κάνει ένα μήλο... Είχα κάνει δύο χρόνια να φάω έστω μία πατάτα τηγανητή!»

Υπήρξαν μέρες που δεν είχες φάει τίποτα;

«Ναι. Αν έτρωγα κάτι, την επομένη έβαζα, για παράδειγμα, νερό στο γάλα για να έχει λιγότερες θερμίδες! Δεν θα αφήσω ποτέ ξανά τον εαυτό μου να φτάσει σε αυτό το σημείο. Προτιμώ να έχω 5 κιλά παραπάνω, αλλά να είμαι υγιής. Τότε δεν χαιρόμουν ούτε τις καθημερινές στιγμές».

Είχε όλο αυτό επιπτώσεις στον οργανισμό σου;

«Πάρα πολλές και τις πληρώνω. Με ορμονικά με διάφορα. Μπλόκαρα το μεταβολισμό μου και δεν μπορούσα να μεταβολίσω ούτε το ρύζι.' Ένιωθα συνέχεια αδυναμία και νύσταζα με το που ξυπνούσα. Από τα 56 κιλά είχα φτάσει σία 43!»

Πώς το ξεπέρασες;

«Ταρακουνήθηκα όταν κατάλαβα πως ήμουν αυτοκαταστροφική, Ήρθε μια μέρα που είπα πως θέλω την παλιά Ελευθερία.  Μετά από αυτή την περιπέτεια, όμως έγινε μια ανατροπή στη ζωή μου και ήταν λες και ξαναγεννήθηκα»

Όταν πρόσφατα άκουσες σχόλια πώς πάχυνες...

«Θύμωσα πάρα πολύ όταν το άκουσα γιατί με πολεμούσαν άσχημα για κάτι που εγώ δεν είχα πρόβλημα και ένιωθα καλά», λέει στο You.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares