Skip to main content

CELEBS

Μύρωνας Στρατής: «Δεν είχα ιδέα πώς είναι να μπλέκεις με τηλεοπτικό πρόσωπο»

Αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Μύρωνας Στρατής σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα μίλησε για τον χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ήξερε πως ήταν να είσαι μαζί με ένα τηλεοπτικό πρόσωπο.

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο λόγος που χώρισαν είπε: «Δύο άνθρωποι που τέσσερα χρόνια συζούν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστούν. Αυτό συνέβη, διότι έχω διαβάσει κάποια πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Όσο για το αν νιώθει άβολα κάθε φορά που τον ρωτάνε σε live εκπομπές για τον χωρισμό του ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια: «Με τον καιρό έχω αποκτήσει κάποια αναισθησία. Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει για κάποιον λόγο τα media πάρα πολύ. Με έχουν ρωτήσει διάφορα γύρω από αυτό τόσες πολλές φορές που τώρα πια είμαι τελείως cool. Αλλά, γενικά, δεν είναι και τόσο ωραίο να ασχολείται ο άλλος σε τέτοιον βαθμό με ένα γεγονός όπως αυτό. Και ειδικά στην περίπτωση μου, που δεν έχω παίζει ποτέ το παιχνίδι των celebrities ή των παπαράτσι. Ούτε η Μαίρη. Απλώς έτυχε να είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, θα μου πεις «πήγες να μπλέξεις με τηλεοπτικό πρόσωπο;» Ε, δεν το ήξερα. Δεν είχα ιδέα».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.