Skip to main content

CELEBS

Δημήτρης Σταρόβας: Η αποχώρηση από τα «Καρντάσιανς» και η σχέση του με τους Αρναούτογλου-Μπεκατώρου

Τον νόμιζαν... πεθαμένο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Καρντάσιανς» αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εφημερίδα «Real Life».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επισήμανε: «Όχι, φυσικά δεν σκοτωθήκαμε… Με τον Γρηγόρη μιλήσαμε πριν από λίγες ημέρες και είπαμε ότι θα βρεθούμε. Μιλάμε συνέχεια. Ήταν στη Νάξο και μάλλον θα συναντηθούμε στη Χαλκιδική, στο πατρικό μου. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφουν;», ενώ για την Μαρία Μπεκατώρου επεσήμανε ότι κανείς δεν μπορεί να τσακωθεί μαζί της.

Σχετικά με την επόμενη σεζόν, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Όταν τελείωσαν (τα Καρντάσιανς), είχαμε μείνει στο ότι συνεχίζουμε. Τώρα, ξέρω ‘γω; Τίποτα δεν είναι απόλυτο πια. Είμαι σε κατάσταση αναμονής. Ακόμη δεν ξέρει κανείς. Δεν ξέρουν τα ίδια τα κανάλια. Αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο, η σεζόν θα ξεκινήσει πριν από τις γιορτές ή λίγο μετά. Αλλά έχουμε να δούμε "Κωνσταντίνου και Ελένης" και "Ντόλτσε Βίτα" για να τα εμπεδώσουμε».

Όσο  για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha, όπως γράφτηκε, ξεκαθάρισε: «Είμαι σε κατάσταση αναμονής όπως όλοι. Όσον αφορά αυτά που γράφουν, ο καθένας εδώ και χρόνια γράφει ό,τι θέλει! Τις προάλλες με πήραν τηλέφωνο γιατί κάπου έγραφε “έκτακτο:  δυστυχώς, έφυγε ο Δημήτρης Σταρόβας” και πολύ μετά μέσα στο κείμενο έλεγε “από τον ΑΝΤ1”. Νόμιζαν πως πέθανα… Να φανταστείτε ότι με πήρε τηλέφωνο η πρώην γυναίκα μου!».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.