Skip to main content

CELEBS

«Τα 'χω βρει με την ηλικία μου»!

Η Pamela Anderson πιο ισορροπημένη από ποτέ



 

Έχοντας αφήσει πίσω τις «άγριες και τρελές» ημέρες, η Pamela Anderson επικεντρώνει την προσοχή της στην οικογένεια, την υγεία της και στο να προσφέρει στην κοινωνία.

Το να μεγαλώνεις είναι σκληρό για τις γυναίκες του Hollywood, ακόμη κι αν έχουν γίνει διάσημες ως «κορίτσια του Baywatch» και έχουν κοσμήσει το εξώφυλλο του Playboy δεκατρείς φορές. Οπότε πώς η 48χρονη σέξι σταρ διαχειρίζεται την προσέγγιση των πρώτων «-ήντα»; «Είναι ό,τι είναι» λέει γελώντας. «Είμαι η τελευταία που δοκίμασε botox, αλλά το έκανα, και ένιωσα τα μάτια μου να βυθίζονται στο κεφάλι τόσο βαθιά, που δεν έμοιαζα με μένα. Αγκαλιάζω την ηλικία μου. Έχει να κάνει με το να αισθάνεσαι όμορφα με αυτά που έχεις».

Και έχει πολλά. Υπερήφανη μητέρα του 19χρονου Brandon και του 17χρονου Dylan, γιων που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, TommyLee, είναι ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, έχει τη δική της μαγειρική εκπομπή στο Διαδίκτυο (The Sensual Vegan) και έχει γράψει ένα βιβλίο (Raw), που συνδυάζει ποιήματα και φωτογραφίες. Οι γιατροί τής συνταγογράφησαν μια νέα φαρμακευτική αγωγή για την ηπατίτιδα C, με την οποία παλεύει από το 1999, και «αισθάνομαι σαν να πηγαίνω είκοσι χρόνια πίσω». Και παρόλο που δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιο τον περασμένο Απρίλιο από τον τρίτο της σύζυγο, Rick Salomon, όπως λέει είναι ανοιχτή σε κάτι τέτοιο «δεν κρύβομαι σε κάποια γωνία» λέει. Η Anderson μίλησε για τη νέα της ζωή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός