Skip to main content

CELEBS

H Whitney Houston θα «ζωντανέψει» χάρη σε έναν Έλληνα δισεκατομμυριούχο!

H διάσημη τραγουδίστρια γίνεται ολόγραμμα... 



 

Τρία χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston, η αδερφή της Pat Houston, έδωσε την άδεια στον δισεκατομμυριούχο Έλληνα Άλκη Δαυίδ, να δημιουργήσει το ολόγραμμα της.

Pixel

Η Houston δεν θα είναι η πρώτη «εικονική» μουσικός, καθώς τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει «αναστήσει» τον τραγουδιστή Tupac Shakur, τον Michael Jackson για μία εμφάνιση σε live show και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι ετοιμάζεται το ολόγραμμα του Elvis Presley.

Ο δισεκατομμυριούχος, πίσω από το μεγαλεπήβολο αυτό project, είναι ο Άλκης Δαυίδ, ένας Έλληνας μετανάστης στην Αμερική, του οποίου, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η περιουσία του το 2012 ανήλθε στα $1,7 δισ.. Η οικογένεια του Έλληνα επιχειρηματία δημιούργησε την τεράστια περιουσία της έχοντας εργοστάσια εμφιάλωσης γνωστών αναψυκτικών σε 28 χώρες.

Pixel

Ο Δαυίδ, έχει δημιουργήσει μια εταιρία που ειδικεύεται στα ολογράμματα τη «Hologram USA» και θα συνεργαστεί με την τελευταία δισκογραφική εταιρία της διάσημης σταρ. Ο επιχειρηματίας δήλωσε για το μεγαλεπήβολο σχέδιο του: «Η ευκαιρία να ξαναδεί και να ξανακούσει ο κόσμος την αγαπημένη του τραγουδίστρια είναι κάτι που με εξιτάρει και με συγκινεί. Είναι ο λόγος που ίδρυσα αυτή την εταιρεία ολογραμμάτων. Να μπορεί ο κόσμος να βλέπει για πάντα τους αγαπημένους του καλλιτέχνες».

Δηλώσεις στα Μέσα έκανε και η αδερφή της Whitney, Pat Houston η οποία τόνισε πως είναι σημαντικό μία τόσο σημαντική καλλιτέχνιδα να μην ξεχαστεί ποτέ από τους θαυμαστές της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!