Skip to main content

CELEBS

George Clooney καλεί Giorgio Armani, οver!

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής θα ράψει το κουστούμι του γάμου. 



Την γυναίκα της ζωής του (μπορεί να του πήρε λίγο περισσότερο καιρό αλλά) την βρήκε. Τις φήμες που ήθελαν την μέλλουσα πεθερά του να μην τον εγκρίνει τις απεκατέστησε. Τοποθεσία για την τελετή διάλεξε με την βοήθεια της Amal πάντα. Τις άδειες τους γάμου τις εκδώσανε. Με το νυφικό δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει και κάτι μας λέει πως η νύφη σκοπεύει να το κρατήσει μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Άρα αυτό που μένει είναι το κουστούμι του γαμπρού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του WWD, ο Clooney προσέλαβε τον George Armani για να ράψει τόσο το δικό του κουστούμι όσο και τα κουστούμια κάποιων καλών φιλών του, οι οποίοι θα στέκονται δίπλα του κατά την διάρκεια του μυστηρίου. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ολόκληρο επιτελείο ταξίδεψε από το αρχηγείο του ιταλικού οίκου μόδας στο Μιλάνο μέχρι το εξοχικό σπίτι του διάσημου ηθοποιού στην λίμνη Como προκειμένου να γίνουν οι προετοιμασίες και οι απαραίτητες πρόβες για την μεγάλη ημέρα που πιθανολογείται πως θα είναι μια από τις πρώτες του Σεπτέμβρη. 

cloney-022714-_5.jpg

cloney-022714-_8.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.