Skip to main content

CELEBS

Ναταλία Γερμανού: Μίλησε για την τηλεοπτική της "κόντρα" με την Ελένη Μενεγάκη

Δεν πολεμάει κανέναν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία εφ’ όλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» παραχώρησε η παρουσιάστρια του «E TV», Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, την εκπομπή «NaMaSte» και την τηλεοπτική της «κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη.

Τα κυριότερα αποσμάσματα των δηλώσεών της:

Κάθε χρόνο θα σε βλέπουμε σε διαφορετική εκπομπή;

«Με βαρεθήκατε ήδη; Ίσα-ίσα θα έπρεπε να σας αρέσει που ακόμα και μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση παραμένω ένας ανήσυχος άνθρωπος...».

Άλλος θα το φοβόταν αυτό!

«Το ξέρω! Δεν γνωρίζω αν αυτό ονομάζεται άγνοια κινδύνου ή απλώς διάθεση για περιπέτεια. Όπως και να έχει τώρα δεν το έχω μετανιώσει –και δεν νομίζω πως θα το μετανιώσω ανεξαρτήτως αποτελέσματος–, γιατί όταν αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έκανα πέρυσι, δεν το έκανα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου «κι αν τα πάω χάλια;». Μα φυσικά και υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα υπάρχει «δίχτυ ασφαλείας» και ότι θα πάνε όλα τέλεια».
   
Το ότι απέναντι είναι η Ελένη Μενεγάκη, το έχεις σκεφτεί καθόλου; «Για να το θέσουμε σωστά, εμείς πήγαμε απέναντι στην Ελένη!».

Οι περισσότεροι φοβούνται… Εσύ πάλι έχεις ένα κοινό που σε αγαπάει και σε ακολουθεί και μπορεί και να το περνάς λίγο στο ντούκου… «Σαφώς και δεν το περνάω στο ντούκου, θα ήταν αστείο να το πω αυτό. Όταν μου είπαν από το “Ε” ότι του χρόνου θα κάνεις αυτό, δεν με ρώτησαν αλλά μου το ανακοίνωσαν. Αν τους έλεγα, βέβαια, “αποκλείεται, δεν το κάνω”, δεν θα μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο! Η πρώτη μου, λοιπόν, αντίδραση ήταν να τους πω ότι είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη που δικαιωματικά τα τελευταία χρόνια, σαν ρεύμα κόσμου, ανήκει στην Ελένη. Και μου είπαν ότι το ξέρουν αλλά πιστεύουν αρκετά σ” εμένα, δεν με αξιοποιούν αρκετά με μία φορά την εβδομάδα σε βραδινή εκπομπή και θέλουν να με δοκιμάσουν. Και είπα “ποτέ δεν λέμε “όχι” σε μια δοκιμή”».

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, για τον… πόλεμο, κι αν ναι, με τι όπλα;

«Δεν πολεμάω κανέναν, δεν στεκόμαστε με όπλα απέναντι σε κανέναν. Εμείς φτιάξαμε μια παρέα που τη θεωρώ για τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάρα πολύ καλή, τώρα δενόμαστε μεταξύ μας, τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί οι περισσότεροι γνωριστήκαμε στο πλατό – ακόμα και ο σκηνοθέτης μάς γνώρισε στο πλατό».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας