Skip to main content

CELEBS

Άρης Πλασκασοβίτης: Μιλά πρώτη φορά για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Κινδύνευσε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα μίλησε ο Άρης Πλασκασοβίτης στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

Ο τραγουδιστής υπέστη αιφνίδια βαρηκοΐα - κώφωση και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για 15 ημέρες, πριν πάρει το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου σηκώθηκα με ζαλάδες και χαμηλή πίεση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αντιλήφθηκα ότι δεν άκουγα από το δεξί αφτί. Πήρα το γιατρό μου κατά τις 8 το βράδυ και με ενημέρωσε πως στο νοσοκομείο Ελπίς εφημέρευε ένας εξαιρετικά καλός συνάδελφός του. Όταν με εξέτασε, μου ανακοίνωσε πως ήταν επείγουσα ανάγκη να εισαχθώ στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αρχικά δεν σοκαρίστηκα. Θεωρούσα πως όλο αυτό το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα κόπωσης. Όταν έμαθα, όταν αντιλήφθηκα μάλλον, ότι δεν άκουγα από το ένα αυτί, σοκαρίστηκα», εξομολογήθηκε.

«Ελπίζαμε ότι θα επανερχόταν η ακοή στο δεξί αυτί, αλλά υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην αποκατασταθεί η βλάβη», τόνισε, ενώ αποκάλυψε: «Δεν φοβήθηκα! Είμαι μαχητής! Αντιμετωπίζω και τις χαρές και τα προβλήματα με πάθος. Για όλα υπάρχει λύση! Δεν με άφησαν οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου, οι γιατροί μου, αλλά και η αισιόδοξη φύση μου να πιστέψω ότι δεν θα έβγαινα γερός από αυτή την περιπέτεια. Σκεφτόμουν μόνο ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλω μία έξτρα προσπάθεια για να αντιμετωπίσω ό,τι συνέβη».

Τέλος, για την κατάσταση της υγεία τους πλέον, επεσήμανε «Τώρα πια είμαι στην ανάρρωση. Είμαι καλά, ξεκουράζομαι, προσπαθώ να κοιμηθώ, θέτω σε μια σειρά τις προτεραιότητές μου και ετοιμάζομαι για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά μου».

Όσον αφορά στο πρόβλημα της υγείας του, υπάρχει βελτίωση στο ποσοστό της κώφωσης του δεξιού αυτιού και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Το αν θα αποκατασταθεί εντελώς η βλάβη θα μπορεί να απαντηθεί μετά από έξι μήνες και μετά από πολλές εξετάσεις και διαρκή θεραπεία.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.