Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence: Ποια είναι η άποψη της για τον Donald Trump;

Αυτό μάλλον πόνεσε...



 

Μπορεί να την έχουμε στο μυαλό μας ως μια ταλαντούχα ηθοποιό, ή ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του θεάματος, όμως αυτό που μας εντυπωσιάζει περισσότερο απ' όλα στη Jennifer Lawrence είναι η αφοπλιστική της ειλικρίνεια. Το Entertainment Weekly ρώτησε τη Jennifer τη γνώμη της για τον Donald Trump και για τα κίνητρα της υποψηφιότητάς του και η απάντηση που έδωσε ήταν σε αρκετά... έντονο τόνο.

«Αν γίνει Πρόεδρος ο Donald Trump, θα έρθει το τέλος του κόσμου. Ειλικρινά πιστεύω πως η τηλεόραση των realities έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που ακόμη και τέτοια πράγματα μπορεί να είναι απλά για τη διασκέδαση του κόσμου. Είτε αυτό, είτε η τέλεια ιδέα της Hillary. Τον παρακολοθούσα στην καμπάνια του και ένας τύπος έλεγε, 'Αγαπώ τον Donald Trump γιατί λέει όσα σκέφτομαι και δεν μπορώ να πω'. Και σκέφτομαι, 'Έχεις απόλυτο δίκιο. Θέλω αυτός να εκπροσωπεί τη χώρα μου, κάποιος μη ορθός πολιτικά. Αυτό θα είναι τέλειο», ανέφερε στη συνέντευξή της η ηθοποιός. 

Σκληρή αλλά τουλάχιστον ειλικρινής,

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.