Γιάννης Σαββιδάκης: Το θλιβερό γεγονός που τον συγκλόνισε!

Τι ήταν αυτό που του στοίχισε πάρα πολύ;

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και στον Γιάννη Βίτσα για τον λόγο που αποφάσισε κάποια στιγμή να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο, ενώ αποκάλυψε τις δύο πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές που έχει βιώσει.

Είχες μια πολύ μεγάλη καριέρα και κάποια στιγμή αποστασιοποιήθηκες από τα πράγματα. Ποιος ήταν ο λόγος; 

«Αποστασιοποιήθηκα πιστεύοντας ότι μπορώ να κερδίσω το χαμένο χρόνο. Τελικά δεν βγήκε αυτό το σχέδιο. Παντρεύτηκα, αντιμετωπίσαμε κάποιους θανάτους και προβλήματα στην οικογένεια, έπειτα ασχολήθηκα και με επιχειρηματικές δραστηριότητες εκτός της μουσικής βιομηχανίας και της showbiz. Δεν είχα ανάγκη να δουλεύω «νυχτοκάματα» και να υποκύπτω σε κάθε ενδεχόμενο συμβιβασμό. Μπορούσα βέβαια παράλληλα να γράφω τραγούδια για μένα και για άλλους. Σιγά σιγά ήδη μερικά από αυτά δειγματίζονται στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα κάνω lives ανά την Ελλάδα».

Βίωσες μια δύσκολη προσωπική στιγμή, όταν κινδύνεψε να χαθεί η σύζυγος και ο γιος σου κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός, όπως και η απώλεια του πατέρα μου πριν από ένα μήνα περίπου».

Είναι εύκολη η διαχείριση αυτού του γεγονότος;

«Είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση. Ήταν ένας γενναίος άνθρωπος. Είχε μεγάλη δύναμη ψυχής. Ήταν πολύ μάγκας, ανοιχτοχέρης και ανοιχτόκαρδος. Μου λείπει πολύ. Τον έβλεπα καθημερινά. Ήταν δίπλα μου στα πάντα. Τώρα πια βλέπω μόνο τη μητέρα μου. Η εικόνα έγινε μισή».

Έρχομαι και στη σχέση με τη σύζυγό σου... Είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής σου;

«Η μητέρα μου και η οικογένεια που δημιούργησα αποτελούν τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Όλα τα άλλα έπονται, ακόμα και η καριέρα».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares