Skip to main content

CELEBS

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Αν κάτι δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το αποδώσω γραπτώς»

Ποια είναι η πηγή έμπνευσής της;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Συνέντευξη στο περιοδικό EΓΩ παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία εξομολογήθηκε ότι τα τραγούδια της βασίζονται πάνω στα συναισθήματά της.

«Σε ό,τι αφορά τη γραφή μου, έχει πάντα σχέση με αυτό που νιώθω. Αν κάτι δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το αποδώσω γραπτώς. Σίγουρα, όμως, αυτό έχει να κάνει και με την παραίσθηση κάποιου συναισθήματος. Πολύ συχνά νομίζουμε ότι αισθανόμαστε πράγματα και αυτό δεν ισχύει τελικά. Και μπορεί να κάνεις έναν επικό μονόλογο όσο βρίσκεσαι μόνη σου στο αυτοκίνητο ή να βάλεις τα κλάματα για κάτι και, όταν βρεθείς στο σπίτι σου, να αναρωτηθείς “τελικά τι έγινε; Γιατί το μεγαλοποίησα τόσο πολύ;”. Yπάρχουν λοιπόν και τέτοιοι στίχοι. Δεν έχει να κάνει με κάτι που μου είναι απαραίτητα βάρος στην καθημερινότητά μου , αποκάλυψρ.

Όσο για το ποια είναι η πηγή έμπνευσης της τόνισε: «Γράφω όταν είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Η έμπνευση συνήθως είναι ανάγκη. Κάποια στιγμή χρειάζομαι να γράψω αυτά που αισθάνομαι και μου βγαίνουν με αυτό τον τρόπο. Λόγο πιο ποιητικά, γράφω όμως και κείμενα. Οτιδήποτε σε αγγίζει σου δημιουργεί έμπνευση. Είναι η ανάγκη σου να μιλήσεις γι’ αυτό που σε ταρακουνά συναισθηματικά. Ακόμα και μια ταινία ή μια μελωδία μπορεί να σου διεγείρει αυτή την ανάγκη».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.