Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Λουδάρος: «Μπορεί να με δείτε να παρουσιάζω πρωινό»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο περιοδικό «Like» και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο για τους λόγους που είπε «όχι» στο «YFSF», αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα τον έκαναν να πει το «ναι» σε μία τηλεοπτική πρόταση και εξομολογήθηκε πως έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές που έχει κάνει στο παρελθόν.

Στο «Your face sounds familiar», γιατί είπες όχι; «Μόνο λόγω χρόνου. Όταν μου έγινε πρόταση έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις. Δεν γινόταν να μην κάνω τις παραστάσεις, για να είμαι στο show».

Τι πρέπει να έχει μία τηλεοπτική πρόταση ώστε να πεις το «ναι»; «Πρέπει να έχει κάτι που θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Να έχει τέτοια συστατικά που θα ‘ναι κοντά στα δικά μου ενδιαφέροντα. Βέβαια, ξέρεις, όλα είναι ρευστά γιατί μπορεί ξαφνικά να με δεις να παρουσιάζω…πρωινό».

Σου έχει γίνει κάποια πρόταση; «Δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε αυτό τώρα. Αφήνω όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, να δοκιμάσω και να δοκιμαστώ σε πράγματα. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός, αλλά μέσα από αυτό –και μέσα μου ψυχικά- έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες που θα μπορούσα να δοκιμάσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι διεκδικώ καμία θέση ή κάποιον άλλον τίτλο. Κάνω αυτό που μου λέει η καρδιά μου! Αλήθεια σου λέω ότι θέλω να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα και μην σου πω ότι κάτι μέσα μου με τσιγκλάει».

Έχεις μετανιώσει για τις επιλογές που έχεις κάνει; «Έχω μετανιώσει για πράγματα που βίασα γενικά. Δεν θέλω να είμαι δειλός άνθρωπος. Θέλω να μην φοβάμαι, να προχωράω και να δοκιμάζω. Κάτι θα σου πηγαίνει, κάτι όχι… Και τι έγινε; Ζωή είναι θα περάσει».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.