Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για τις δυσκολίες που περνάει στην προσωπική της ζωή

Έχει ανάγκη από... εσωστρέφεια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μία εκ βαθέων συνέντευξή της στο περιοδικό People αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, καθώς και στο  δημοσίευμα που την ήθελε να περνάει κρίση στη σχέση της.

«Είμαι από τους ανθρώπους που σηκώνω πάντα το κινητό μου. Με στεναχώρησε που γράφτηκε κάτι που με αφορά, χωρίς να με πάρουν να το διασταυρώσουν. Από εκεί και πέρα, οφείλω να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Μέσα μου περνάω μια δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια. Ίσως αυτή η ανάγκη οφείλεται στο γεγονός ότι ενθουσιάστηκα και μίλησα πολύ ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα θα ανακοινώσω ότι είναι να ανακοινώσω όταν νιώσω έτοιμη», ανέφερε αρχικά.

Όσο γαι τα επαγγελματικά της η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Πέρασα ένα ήρεμο καλοκαίρι, με έντονη εσωτερική αναζήτηση και αρκετό άγχος. Ίσως έπαιξε ρόλο πως έκλεισα και τα 30. Κάποια θέλω μου αρχίζουν να αλλάζουν. Πλέον, επιθυμώ να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Παράλληλα , έχω ένα νέο επαγγελματικό στοίχημα μπροστά μου και η δουλειά στην παρούσα φάση είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα. Μπορεί να φαίνομαι μόνιμα χαρούμενη, αλλά έχω και γω τις μεταπτώσεις μου, είμαι αρκετά καταθλιπτική κάποιες φορές. Κλείνομαι στον εαυτό μου και κλαίω πιο εύκολα από ότι κάποιος μπορεί να φανταστεί. Όσο μεγαλώνω, γίνομαι ακόμα πιο ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, πιο παιδί».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;