Skip to main content

CELEBS

Ευαγγελία Αραβανή: «Σκέφτομαι τον Ηλία ως πατέρα των παιδιών μου»

Ερωτευμένη και αποφασισμένη για οικογένεια και παιδιά!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και το ενδεχόμενο του γάμου μιλά η Ευαγγελία Αραβανή στο Thema People!

«Επειδή έχω φορέσει πολλά νυφικά, θέλω απλά κάτι λιτό για το γάμο μου. Θα ήθελα να παντρευτώ καλοκαίρι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν παντρεύομαι φέτος!», αναφέρει χαρακτηριστικά. Για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό δηλώνει: «Στον Ηλία με κέρδισε το ότι είναι ευαίσθητος και πως σε αντίθεση με άλλους δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Από εκεί και ύστερα είναι ρομαντικός, έχουμε χημεία, επικοινωνούμε απόλυτα και δεν τσακωνόμαστε ποτέ. Κάποιες φορές τον σκέφτομαι ως πατέρα των παιδιών μου, γιατί πιστεύω ότι θα είναι γλυκός και καλός και τρυφερός μπαμπάς».

Τέλος, για αυτούς που της άσκησαν κριτική για τα προσωπικά της, λέει: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν η αναφορά του ονόματός μου σε εκπομπή που έλεγαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα επαγγελματικά και πως το μόνο πράγμα με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν είναι η προσωπική μου ζωή».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network