Skip to main content

CELEBS

H Υοko Ono φουντώνει τις φήμες περί αμφισεξουαλικότητας του John Lennon

Και στο τέλος μία ατάκα... εκτός πραγματικότητας



 

Τη συζήτηση γύρω από τη σεξουαλικότητα του John Lennon ανοίγει ξαφνικά η Yoko Ono

Τα πράγματα σχετικά με την «ιδιαίτερη» σχέση του Σκαθαριού με τον μάνατζερ των Βeatles, Brian Epstein, είναι λίγο - πολύ γνωστά χωρίς παρόλα αυτά να έχει γίνει ποτέ γνωστό αν τελικά ανάμεσα τους υπήρχε κάτι περισσότερο από ένα φλερτ.

Τώρα, η χήρα του John μιλάει στο The Daily Beast με αφορμή τα 75 χρόνια από τη γέννηση του και λέει πως τόσο ο Lennon όσο και η ίδια έβλεπαν πάντοτε την αμφισεξουαλικότητα ως κάτι τελείως φυσικό. 

«Ο John και εγώ είχαμε κάνει κάποτε μία πολύ μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό και είχαμε συμφωνήσει πως όλοι μας πρέπει να είμαστε αμφισεξουαλική. Και οι δύο πιστεύαμε πως ο μόνος λόγος που οι άνθρωποι δεν είναι αμφισεξουαλικοί είναι επειδή δεν τους επιτρέπει η κοινωνία να είναι. Οπότε κρύβουν την πλευρά του εαυτού τους που είναι λιγότερο αποδεχτή.».

Και κάπως έτσι το θέμα έφτασε και ση σχέση του Lennon με τον Epstein, μία σχέση που η Ono χαρακτήρισε «σχεδόν ερωτική αλλά ποτέ εκδηλωμένη». Απ' ότι είπε η ίδια ο Epstein είχε κάνει σεξουαλικές κινήσεις προς τον John αλλά το μέλος των Beatles αν και ήθελε να κοιμηθεί με άνδρες ήταν υπερβολικά «κρατημένος». 

Η Yoko όμως φαίνεται να γνωρίζει και τον ουσιαστικό λόγο που o Lennon δεν δοκίμασε ποτέ την σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα. Κι εδώ είναι που αρχίζει το καλό. Γιατί σύμφωνα με τα όσα είπε στην ίδια συνέντευξη η πραγματική αιτία δεν ήταν άλλη από το γεγονός ότι ο John δεν έτυχε να βρει ποτέ κάποιον αρκετά... όμορφο ώστε να το τολμήσει. 

«Και εγώ και ο John θέλαμε πάρα πολύ το ελκυστικό στη ζωή μας. Μας τραβούσε πάρα πολύ, ξέρεις, η ομορφιά...». Είπε η Yoko Ono για τον εαυτό της και τον Lennon υπονοώντας ξεκάθαρα πως είναι και η ίδια όμορφη.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;