Βάσω Λασκαράκη: «Το μυαλό μου βρίσκεται στην Εύα 24 ώρες το 24ωρο»

Υπάρχει και ο διαρκής φόβος

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και αναφέρθηκε στην κόρη της, που της έχει αλλάξει τη ζωή και την έχει ωριμάσει ως γυναίκα.

«Δεν νομίζω ότι θα σταματούσα ποτέ εντελώς τη δουλειά, γιατί την αγαπώ... Με γεμίζει και με ευχαριστεί. Είμαι όμως 100% σίγουρη ότι θα ήμουν πολύ πιο επιλεκτική και θα απείχα λίγο παραπάνω και όχι μόνο 1 χρόνο, όπως έκανα μετά τη γέννηση της Εύας. Άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Όλα πια γίνονται με προτεραιότητα την Εύα, και το μυαλό μου βρίσκεται σε κείνη 24 ώρες το 24ωρο!Όλα τα συναισθήματα που ξύπνησαν μέσα μου μετά τον ερχομό της δεν ήξερα καν πως υπάρχουν και δεν περιγράφονται με λόγια. Ένα παιδί σε ορίζει αλλιώς ως άνθρωπο» εξήγησε στο Τηλέραμα λέγοντας:

«Όταν γίνεσαι γονιός, πέρα από την ανυπέρβλητη αγάπη που σε κατακλύζει, έρχεται μαζί και αυτός ο διαρκής φόβος και η αγωνία να είναι καλά το παιδί σου. Πρόκειται για καθηλωτικά συναισθήματα! Προσδοκίες όχι και τόσο, σκέφτομαι όμως πολύ συχνά να είμαι καλά ώστε να της προσφέρω ό,τι μπορώ περισσότερο».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares