Βάσια Τριφύλλη: Εξομολογήθηκε ότι νιώθει απίστευτη μοναξιά

Η άγνωστη έκτρωση που τη... στοιχειώνει

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη στο «Down Town» της Κύπρου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη της στον Θεό, τον κακρίνο που αντιμετώπισε, την «άγνωστη» έκτρωση που είχε κάνει στο παρελθόν, καθώς και το πόσο της λείπει ένα παιδί.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεών της:

Πιστεύετε στο θεό;

Ναι. Και πιο πολύ θεωρώ ότι πιστεύει εκείνος σε μένα. Αυτό είναι πιο σημαντικό. Είμαι πολύ άμυαλο πλάσμα και πολύ ριψοκίνδυνο, οπότε ο θεός δεν μου έστειλε μόνο έναν άγγελο, αλλά ολόκληρο τάγμα. Με φυλάει και με προστατεύει. Δεν είμαι πολύ θρήσκα, αλλά σέβομαι όλες τις θρησκείες. Είτε πιστεύεις στον Μωάμεθ, είτε στον Βούδα, όπου θες. Αλλά δεν μου αρέσει η εκκλησία, το ιερατείο, η διοίκηση. Εδώ δεν ξέρουμε αν είμαστε Αριστεροί, Δεξιοί, ευρωπαίοι ή βαλκάνιοι, θέλουμε να μας διοικούν και οι παπάδες; Σαν πολλά μας πέσανε τα αφεντικά.

Γιατί είπατε κάποτε ότι ο καρκίνος που αντιμετωπίσατε ήταν η τιμωρία σας;

Ήταν. Ήταν! Και ήταν γιατί δεν έκανα παιδί. Έκανα μία έκτρωση στη ζωή μου και ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ αυτό το παιδί από μέσα μου. Μετά, όταν μπορούσα να κάνω ένα παιδί ξανά, είχα χρήματα, μπορούσα ακόμα και εξωσωματική να κάνω αν ήθελα, αλλά μου έτυχε ο καρκίνος. Ήμουν 40 ετών. Και ήταν σαν να μου είπε: «τώρα δεν μπορείς!». Και δεν έκανα.

Σας στοίχισε που δεν γίνατε μητέρα;

Μου έλειψε ένα παιδί. Ακόμα και σήμερα. Πάντα θα μου λείπει. Όχι για να πάρει τα μάτια και τη μύτη μου, ούτε για να λένε οι άλλοι: «αχ, είναι ίδια η Βασούλα!». Όχι! Πιο πολύ ήθελα ένα παιδί για να έχω την ευλογία να μοιραστώ κάτι με έναν άνθρωπο. Δεν διδάσκεται το να είσαι γονιός. Δεν το σπούδασαν πουθενά - από την πράξη, από την καθημερινότητα γίνεσαι.

Υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που να νιώθετε μοναξιά;

Απίστευτη. Τώρα τελευταία δε, που έχω και δύο χρόνια να κάνω θέατρο, νιώθω πολλή μοναξιά. Και να σου πω κι ένα μυστικό; Δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδουλέψω.

Γιατί το λέτε αυτό;

Γιατί νομίζω ότι εντάξει, έκλεισε ο κύκλος. Νομίζω, δεν ξέρω.

Ωστόσο, είστε πολύ δυναμικός άνθρωπος, πολύ ενεργητική, γιατί να τα παρατήσετε;

Έπεσα τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά. Επειδή, όμως, είμαι και τρελή, μπορεί να μου φύγει αύριο. Έχω δύο περιπτώσεις για τον χειμώνα και μπορεί να εργαστώ. Αλλά νιώθω ότι στέρεψε η φαντασία μου…About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares