Skip to main content

CELEBS

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν μ’ ενοχλεί να με πουν πανελίστρια»

Αποκαλύπτει γιατί αποδέχτηκε την πρόταση των Λιάγκα-Σκορδα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για την απόφασή της να είναι μέρος της ομάδας του Πρωινού του ΑΝΤ1 μίλησε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία τόνισε ότι δεν την νοιάζει αν την πουν πανελίστρια.

«Ο Γιώργος Λιάγκας μου τηλεφώνησε στα τέλη Ιουνίου, ήταν πολύ ευγενικός, μου είπε ότι θα ήθελαν να είμαι στην εκπομπή και δε σου κρύβω πως σοκαρίστηκα, γιατί δεν το περίμενα. Του είπα, «Γιώργο μου σ' ευχαριστώ πολύ, με τιμά η πρόταση σου, αλλά θα ήθελα να το σκεφτώ». Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο, αμέσως φαντάστηκα τον εαυτό μου στην εκπομπή και είχα μια ωραία αίσθηση. Κι επειδή λειτουργώ κατά 80% με τη διαίσθηση, είπα «ναι». Οφείλω να πω πως τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη με προσέγγισαν με ωραίο και γλυκό τρόπο. Αυτός ήταν ο ένας λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση και ο άλλος πως είμαι φίλη σχεδόν με όλους όσοι συμμετέχουν στην εκπομπή. Αισθάνθηκα ασφάλεια» εξήγησε στο Hello και συνέχισε:

«Νομίζω πως όλο αυτό με τα πρώτα και τα δεύτερα ονόματα είναι μόνο για εμάς που δουλεύουμε στην τηλεόραση. Ο κόσμος δεν τα κοιτά αυτά. Δε μ' ενοχλεί να με πουν πανελίστρια. Αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, είτε ως ρεπόρτερ στο παρελθόν είτε ως παρουσιάστρια είτε ανήκοντας οε ομάδα. Το βασικό είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να μπορείς να ανταπεξέλθεις σ' αυτό που καλείσαι να κάνεις. Ξέρω ότι στο «Πρωινό» αισθάνθηκα μεγαλύτερη ασφάλεια, εκεί με οδήγησε το ένστικτο μου, εκεί ήθελα να πάω κι εκεί πήγα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός