Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence: Όχι, θα κάτσει να σκάσει!

Με νέο λουκ στο Βερολίνο...



 

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το κορίτσι έχουμε μεγάλη αδυναμία. Όχι τόσο γιατί είναι όμορφη και ταλαντούχα αλλά περισσότερο γιατί είναι έξυπνη και ξέρει πολύ καλά την τέχνη του αυτοσαρκασμού. Και πρέπει να παραδεχθούμε πως όταν είδαμε τις φωτογραφίες του Chris Martin με τη νέα του αγαπημένη σκεφτήκαμε αυτομάτως πως η Jennifer ίσως να μην το πάρει και τόσο καλά...

Κοίτα να δεις όμως που η πρωταγωνίστρια του Hunger Games όχι μόνο δεν έκατσε να στεναχωρηθεί αλλά πήρε τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας και έφυγε για Βερολίνο όπου αύριο θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Τhe Hunger Games Mockingjay: Part 2.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε τους δύο πρωταγωνιστές να βγαίνουν από εστιατόριο με τη Lawrence να προκαλεί αίσθηση όχι μόνο με το νέο της λουκ, αλλά και το σέξι ντύσιμό της.

Με κοντό σέξι καρέ, μαύρο, επίσης, κοντό φόρεμα, και over-the-knee boots ήταν εντυπωσιακή, πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, εγκαινιάζοντας έτσι και την έναρξη μιας νέας εποχής, αφού όπως δήλωσε αυτή θα είναι και η τελευταία της συμμετοχή στη σειρά ταινιών που την έκανε παγκοσμίως διάσημη.

2E0AE8B100000578-0-image-m-9_1446489969985_616c5.jpg

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού