Skip to main content

CELEBS

Celine Dion: Καριέρα – Οικογένεια, σημειώσατε 2

Για μία ακόμα φορά, κάνει στην άκρη την προσωπική της καριέρα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον άντρα της...



 

Της Celine Dion βγάζουμε, πραγματικά, το καπέλο για τις αποφάσεις που παίρνει όταν καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογενειακή της ζωή.

Όπως ας πούμε τώρα, που προτίμησε να ακυρώσει όλη την ασιατική περιοδεία που θα ξεκινούσε τον Νοέμβρη στην Ιαπωνία, αλλά και κάποια σόου στο Λας Βέγκας τα οποία μεσολαβούσαν, για να μείνει κοντά στον σύζυγό της René Angélil, που για ακόμα μία φορά ταλαιπωρείται από καρκίνο. 

Η Céline Dion δήλωσε πως ζητάει συγγνώμη από τους fans της, όμως νιώθει πως το σωστό στην παρούσα φάση είναι να αφιερώσει όλον της τον χρόνο στον Angélil, παραδεχόμενη πως τα πράγματα είναι δύσκολα από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον λάρυγγά του. 

Η Καναδέζα ποπ σταρ γνώρισε τον Angélil το 1980, όταν εκείνος ανέλαβε το μάνατζμεντ της: τότε ήταν ακόμα 12 ετών κι εκείνος 38. Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι 7 χρόνια αργότερα, παντρεύτηκαν το 1994 κι έκτοτε είναι αχώριστοι.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή