Σάκης Ρουβάς: «Η παιδική μου ηλικία είναι βαμμένη με λύπη»

Άνοιξε την καρδιά του ο Έλληνας σταρ

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, τονίζοντας με απόλυτη ειλικρίνεια ότι η παιδική του ηλικία είναι βαμμένη με λύπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real:

Αυτή η εποχή στην Ελλάδα είναι η χειρότερη εποχή που έζησες;

«Ακόµα και τα παιδικά µου χρόνια, που ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ωχριούν µπροστά σ’ αυτά που συµβαίνουν. Τότε, τα χρόνια µου τα έζησα µε λύπη, µε πολλή λύπη. Ολόκληρη η παιδική µου ηλικία είναι βαµµένη µε λύπη. Τα σηµερινά, όµως, τα ζω µε απόγνωση. Βλέπω µπροστά στα µάτια µου ένα αδιέξοδο».

Και τι κάνουµε;

«Χρειάζεται κατανόηση και συγχώρεση. Και κυρίως, να είµαστε όλοι µαζί. Τότε, υπήρχε µια κάποια ελπίδα. Ο,τι γινόταν εκείνα τα χρόνια, γινόταν σε κάποιο πλαίσιο που ήταν φυσιολογικά. ∆ηλαδή οι άλλοι, εκτός από µένα, ήταν καλά. Και µπορούσες να σκεφτείς να ζήσεις κι εσύ έτσι. Σήµερα όλα είναι γενικευµένα. Τότε, η ανατολή του ηλίου ήταν ανατολή και η δύση δύση. Σήµερα, ένα τεράστιο γκρίζο σύννεφο έχει σκεπάσει την Ελλάδα».

Σε ποια προτερήµατα του λαού µας πρέπει να σταθούµε και να αλλάξουµε αυτό που γίνεται;

«Στην ελληνικότητα, αλλά είναι µεγάλη κουβέντα. Για µένα, Έλληνας είναι ο άνθρωπος του φωτός. Ο φωτισµένος άνθρωπος. Σ’ αυτό πιστεύω. Αυτό εννοεί ο Ελύτης όταν λέει ότι «είµαστε από καλή γενιά». Και µας οδηγεί και στη λύση: «Πού να βρω την ψυχή µου». Αυτό πρέπει να ψάξουµε. Η Ελλάδα έχει χάσει την ψυχή της». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares