Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Διάλεξε ήδη τα ονόματα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο της!

Ένα από αυτά θα είναι...



Τα νέα μέσα από την υπερπολυτελή σουίτα νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, εκεί όπου η Kim Kardashian έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και το πρώτο γιο της οικογένειας West, φτάνουν το σε μας το ένα μετά το άλλο. 

Μετά τις φωτογραφίες από την χλιδή του ειδικού δωματίου, το οποίο θα φιλοξενήσει την Kim για τις επόμενες ημέρες, μάθαμε πως το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχει διαλέξει ήδη το πλήρες όνομα που θα δώσει το νεογέννητο μωράκι του.

Και μπορεί να μην το έχουμε μάθει ολόκληρο ακόμα, αυτό που γνωρίζουμε ήδη όμως είναι πως ένα από τα ονόματα που θα δοθούν στον μικρό κύριο West θα είναι Robert.

Μπορεί να φαίνεται αρκετά κοινότυπο όνομα, όμως, έτσι λεγόταν ο πατέρας της Kim, που έφυγε από τη ζωή πριν 12 χρόνια. Η 35χρονη τηλεπερσόνα, είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εκείνον και τον αγαπούσε πολύ. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι για να τον τιμήσει, όποτε της δινόταν η κατάλληλη ευκαιρία.

Και τώρα, δίνει στο παιδί της το όνομά του, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ πιο ευαίσθητη από όσο φανταζόμασταν, αλλά και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Η είδηση έγινε γνωστή από άτομο του περιβάλλοντός της, ενώ, η πηγή ανέφερε πως η Kim θεωρεί πως μέσα από αυτή την κίνηση, η μνήμη του πατέρα της θα παραμείνει ζωντανή και πως μια ξεχωριστή θέση θα υπάρχει στην καρδιά του παιδιού της για τον παππού του, που ποτέ δε θα γνωρίσει.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες