Μιμή Ντενίση: «Δεν υπάρχουν ποθητοί άντρες στην εποχή μας»

Έκανε φίλο της την μοναξιά...

Χρύσα Βασιλακοπούλου


 

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΥΟU» και τη Τζώρτζια Συρίχα παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα και τους άντρες.

Μια γυναίκα τόσο γοητευτική γιατί είναι μόνη; «Δεν υπάρχουν ποθητοί άντρες στην εποχή μας, έχουν πάθει καθίζηση, υπάρχουν ωραίοι άντρες, αλλά εγώ θέλω ποθητό άντρα… Αυτόν που έχει να μου πει κάτι, γιατί άντρες με κοιλιακούς βλέπω αλλά δεν μου κάνουν! Ο άντρας για μένα πρέπει να είναι προστατευτικός και επειδή ποτέ δεν ήμουν του συμβιβασμού… είμαι μόνη μου!».

Θα μπορούσες να ήσουν με κάποιον για τα λεφτά του; «Ποτέ δεν ζήτησα άντρες με πολλά λεφτά. Ήρθαν στο δρόμο μου αρκετοί πλούσιοι, και με ήθελαν πολύ και θα με είχαν «βασίλισσα», αλλά δεν με τύφλωσε το χρήμα. Βαριέμαι εκείνους με σκάφος που δεν έχουν να μου πουν τίποτα. Τι να τον κάνω έναν άντρα που δεν έχει μυαλό; Προτιμώ να είμαι με έναν άντρα στο Θεολόγο, με «Α» κεφαλαίο, που θα έχει να μου πει κάτι παρά να είμαι ξάπλα σ’ ένα κότερο με κάποιον κύριο που δεν μου λέει κάτι!».

Έχεις ζήσει το μεγάλο έρωτα; «Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ στη ζωή μου».

Μήπως λίγο τους φοβίζεις τους άντρες; «Αν ένας άντρας με φοβάται σημαίνει πως δεν με ξέρει… Και μάλλον φοβάται το μύθο που έχει «χτιστεί» γύρω από το όνομά μου. Ο μύθος πολλές φορές είναι ισχυρότερος από την πραγματικότητα… Μπορεί κάποιος να με βλέπει έτσι μοιραία, με τη βλεφαρίδα… κάγκελο και όλα αυτά που προβάλλουν τα περιοδικά και να φοβάται! Να σκέφτεται, δηλαδή, «θα γυρίσει η Ντενίση να κοιτάξει εμένα;»… Μου έχουν πει άντρες ότι πριν με γνωρίσουν, τους κόμπλαρα».

Έχεις καταλάβει ότι είσαι ένας ζωντανός μύθος; «Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι η Μιμή και διαχειρίζομαι την εικόνα της Ντενίση σαν τρίτος. Λατρεύω να δίνω την εικόνα που θέλει ο κόσμος, αυτήν της μοιραίας γυναίκας, γιατί αυτή είναι η χαρά του. Το κοινό θέλει να μας βλέπει να ζούμε μια ζωή καλύτερη από τη δική του!».

Τι σου λείπει από τη ζωή σου; «Ένας σύντροφος, ένας έρωτας, θέλω να μοιράζομαι τη συντροφικότητα γιατί δεν πρόλαβα να τη ζήσω. Εκεί που την βρήκα, την έχασα… Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν το άλλο μου μισό, είχαμε διαφορετικά ελαττώματα αλλά τα ίδια προτερήματα».

Διαβάστε περισσότερα στο «ΥΟU» που κυκλοφορεί!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares