Ένα άγαλμα για την Amy!

Στο Camden του Λονδίνου.

Αναστασία Τουρούτογλου

kalampoka_660x200-2

 

Ένας άγραφος νόμος λέει πως για να στηθεί άγαλμα προς τιμήν κάποιου που έχει φύγει απ' τη ζωή πρέπει να περάσουν πρώτα 20 χρόνια από τον θάνατο του. Ή κάτι ανάλογο όπως ενημέρωσαν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της περιοχής Camden του Λονδίνου τον πάτερα της Amy Winehouse όταν πήγε για να συζητήσουν το ενδεχόμενο τοποθέτησης ενός αγάλματος στην μνήμη της Amy. 

Τελικά όμως η διάσημη τραγουδίστρια που έζησε γρήγορα και πέθανε ξαφνικά ακόμα κι αυτό το «πέτυχε» νωρίτερα από το συνηθισμένο. 

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Winehouse θα γινόταν 31 χρονών και η οικογένεια της σε συνεννόηση με τον δήμο του Λονδίνου αποφάσισαν να την τιμήσουν με ένα μπρούτζινο άγαλμα σε φυσικό μέγεθος, το οποίο θα στηθεί στο Camden Market της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το μνημείο αρχικά επρόκειτο να στηθεί στην περιοχή του Roundhouse, κοντά στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, ένα μέρος που σύμφωνα με τον πατέρα της Mitch, η Amy είχε αγαπήσει πολύ. Παρ' όλα αυτά τα σχέδια άλλαξαν στην πορεία καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν πως θέλουν να κρατήσουν τους θαυμαστές της μακριά από μια περιοχή φορτωμένη με τόσες πολλές άσχημες αναμνήσεις. 

amy-winehouse-statue-london.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares