Στράτος Τζώρτζογλου: «Ό,τι λεφτά κέρδιζα τα επένδυα...»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Ο επιτυχημένος ηθοποιός Στρατος Τζώρτζογλου μίλησε στο περιοδικό «Like» και την Φανή Πλατσατούρα για την καριέρα του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, αλλά και για την περίοδο που ένιωθε «αντικείμενο του σεξ». 

«Η τηλεόραση μου κάνει κακό. Μου θολώνει την εικόνα όσων θέλω να υπηρετήσω στο θέατρο. Έχω ένα ωραίο πρόσωπο που μου επέτρεψε από την αρχή να μπω σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στα σήριαλ και την ίδια στιγμή έχω αυτή την ψυχή που με έκανε να ανεβάσω Ντοστογιέφσκι για παράδειγμα. Στην τηλεόραση έπαιζα πάντα το κωλόπαιδο ή το τσογλάνι. Ό,τι λεφτά κέρδιζα από τους ρόλους μου τα επένδυα στο θέατρο. Αυτή ήταν η ερωμένη μου και της τα «έσκαγα». Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσο για την περίοδο που ένιωθε «αντικείμενο του σεξ», ο ίδιος αποκάλυψε «Υπήρξα «αντικείμενο του σεξ» λόγω τηλεοπτικής εικόνας κι εξωφύλλων. Εγώ, όμως, όταν με παρουσίαζαν ως sex symbol, ήμουν σπίτι και ζούσα ήρεμα με τη γυναίκα μου. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην Ελλάδα, θα σου πει "ο Τζώρτζογλου δεν ήταν ποτέ παντρεμένος". Ο γάμος μου δεν κόλλαγε με την εικόνα που ήθελαν να μου βγάλουν προς τα έξω, γι' αυτό και συχνά απέκρυπταν ότι είμαι παντρεμένος με παιδί ή με παρουσίαζαν ως άπιστο».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares