Κ. Αργυρός:«Συνάντησα κακεντρεχείς ανθρώπους σε αυτόν τον χώρο»

«Και μικρόφωνα μου έχουν κατεβάσει και η φωνή μου έχει βγει χαμηλωμένη...»

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός άνοιξε τα χαρτιά του δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό «Like» και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, αλλά και τον «πόλεμο» που δέχτηκε από συναδέλφους του.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω «νύχτα», είχα άγνοια κινδύνου. Κι όσο μεγαλώνω θέλω να σου πω ότι φοβάμαι περισσότερο, προσπαθώ όμως να κρατήσω τον αυθορμητισμό της ηλικίας των 18 χρονών. Αντιμετώπισα όλες τις δυσκολίες που περνά ένας άνθρωπος όταν ξεκινάει την χτίζει τη δική του καριέρα. Σαφώς έχουν υπάρξει δυσάρεστα συμβάντα που μου έκοψαν τα φτερά. Σαφώς και συνάντησα κακεντρεχείς ανθρώπους σε αυτόν τον χώρο, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Την κακία που εισέπραξα από συναδέλφους μου την αντιμετώπισα με ρομαντισμό. Ουσιαστικά αυτός που κάνει το κακό εκτίθεται», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Τι ακριβώς όμως αντιμετώπισε από συναδέλφους του; «Και μικρόφωνα μου έχουν κατεβάσει και η φωνή μου έχει βγει χαμηλωμένη. Αντιμετώπισα ό,τι όλοι οι τραγουδιστές... και όποιος πει πως τέτοια πράγματα δεν του έχουν συμβεί ποτέ λέει ψέματα. Προσωπικά, πάντα προσέχω τους συνεργάτες μου. Θέλω να έχουν τον κατάλληλο ήχο, τον κατάλληλο φωτισμό και όποιος αξίζει πραγματικά θα τον βοηθήσω να προχωρήσει. Ο κόσμος έρχεται στο μαγαζί για να περάσει καλά και όχι για να εισπράξει πάνω στην πίστα τον ανταγωνισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν αυτός ο ρομαντισμός που διαθέτει του έχει στοιχίσει ποτέ επαγγελματικά, ο ίδιος τόνισε «Δεν με πειράζει να πει κάποιος «Α κοίτα, ο Αργυρός είναι ρομαντικός». Αν χάσω το ρομαντισμό μου, νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα πλέον να συνεχίσω τη δουλειά μου. Ο ρομαντισμός είναι απαραίτητος για έναν καλλιτέχνη. Ακόμη και στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ ρομαντικός. Πιστεύω ότι στα απλά και καθημερινά πράγματα βρίσκεται η ομορφιά της ζωής».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares