Skip to main content

CELEBS

Sarah Jessica Parker: H δική της οπτική στον γάμο της Carrie και του Mr. Big!

Έπρεπε τελικά να γίνει ή όχι; 



Λίγος καιρός έχει περάσει από τις δηλώσεις του παραγωγού της επιτυχημένης σειράς "Sex and the City", που προκάλεσαν σάλο. Ο Darren Star ανέφερε πως δεν του άρεσε το τέλος της σειράς, το γεγονός, δηλαδή, πως η Bradshaw παντρεύτηκε τον Mr. Big και τώρα η πρωταγωνίστρια, Sarah Jessica Parker, αποφάσισε να πει τη δική της άποψη για το φινάλε του SATC.

Σε συνέντευξή της στο Yahoo Style, η ίδια έκανε εντελώς αντίθετα σχόλια, από εκείνα του δημιουργού του show: "Απ' όσο θυμάμαι, ο τρόπος που παντρεύτηκαν οι Carrie και Big, ήταν κάτι που ήθελε η ίδια, παρά ένα συναίσθημα πως η ζωή της γλιστρούσε από τα χέρια και ήθελε να τακτοποιηθεί γρήγορα. Δε νομίζω πως κάποια μειώνει τον εαυτό της, αν αφήσει έναν άνδρα να την παντρευτεί-πάντα θεωρούσα πως έφτασε σε αυτή την απο΄φαση μόνη της. Αλλά το ωραίο σ' αυτό είναι πως όλοι μπορούμε να έχουμε πολλές πολλές γνώμες για τις πολλές από τις επιλογές που έκανε η Carrie, με τις οποίες είτε διαφωνούμε, είτε τις υπερασπιζόμαστε. Αν έτσι νιώθει ο Darren, θεωρώ πως είναι πολύ ενδιαφέρον! Βέβαια, εγώ είμαι ακόμα Team Big", ανέφερε στο τέλος.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.