Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καγιά: «Με τον Ηλία έμαθα πώς να είμαι γυναίκα»

Της πήρε από πάνω της πολλά βάρη 


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο «Thema People» μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι την κέρδισε στον σύζυγό της, Ηλία Κρασά, χαρακτηρίζοντας εαυτόν πολύ τυχερό που βρίσκεται στο πλευρό του.

«Ο δυνατός του χαρακτήρας  με κέρδισε γιατί είναι ένας άνθρωπος σταθερός, γενναιόδωρος, εργατικός. Με φρόντισε από την πρώτη στιγμή. Και ομολογώ ότι ήμουν αφρόντιστη πριν. Με αγκάλιασε και με φρόντισε με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν θείο δώρο. Αυτό που ονειρευόμουν, μου ήρθε στη ζωή μου και χαίρομαι κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας.

Εν συνεχεία τόνισε: «Ήμουν μαμά, μπαμπάς, αφεντικό, άντρας, γυναίκα - όλα. Ολα περνούσαν από το χέρι μου. Η δουλειά μου, η οικογένειά μου, σε όλα τα κομμάτια ήμουν «παπατρέχας», ένας προγραμματισμένος άνθρωπος. Με τον Ηλία έμαθα πώς να είμαι γυναίκα, να φροντίζω τον εαυτό μου, να σταματάω για 10 λεπτά και να ξέρω ότι δεν πειράζει. Να μη χρειάζεται να έχω το μυαλό μου σε δέκα σημεία, διότι αν δεν το κάνω θα γίνει λάθος. Πήρε μεγάλο βάρος από πάνω μου ο άντρας μου και του είμαι ευγνώμων. Νιώθω πολύ τυχερή με τον Ηλία στο πλάι μου».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.