Skip to main content

CELEBS

Μeryl Streep: Η δήλωση που ξεσήκωσε το Hollywood!

Τι είπε η διάσημη ηθοποιός;



Πριν από δύο ημέρες η Meryl Streep ρωτήθηκε για θέματα ισότητας, διαφορετικότητας και ανοχής με αφορμή όχι μόνο τη δική της έντονη δράση γύρω από τα δικαιώματα των γυναικών στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, αλλά και για την υπόθεση των «λευκών Οσκαρ». Η απάντηση έβαλε πραγμαιτκά φωτιά στο Hollywood.

«Ειμαι πολύ αφοσιωμένη στα θέματα ισότητας. Ισότητα φύλων, φυλών, εθνοτήτων, θρησκειών. Πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση διαφορετικών φωνών και αυτή η επιτροπή είναι η απόδειξη. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. H Berlinale είναι πολύ μπροστά. Δεν είναι συνηθισμένο να υπάρχουν γυναίκες στα κέντρα αποφάσεων.»

Μάλιστα, η ηθοποιός ρωτήθηκε από έναν Αιγύπτιο δημοσιογράφο αν θα μπορέσει να αξιολογήσει σωστά ταινίες από τον «αραβικό κόσμο» ή τη Νότιο Αφρική.

«Έχω παίξει ρόλους από πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Όλοι οι πολιτισμοί έχουν κοινό πυρήνα τον άνθρωπο και στην τελική είμαστε όλοι Αφρικανοί», είπε χαρακτηριστικά η μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.