Μανώλης Λιδάκης: Υπέστη σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο του

Ο ίδιος προσπάθησε να σταματήσει το όχημα, αλλά...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Στην προσπάθεια του να σώσει τον σκύλο του μετά από σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο του που τυλιγόταν στις φλόγες, τραυματίστηκε και υπέστη εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι και στο πρόσωπο. Πρόκειται για τον Μανώλη Λιδάκη που "είχε Άγιο", κι ευτυχώς το ατύχημα με το αυτοκίνητο του είχε αίσιο τέλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε σχεδιάσει να περάσει τις διακοπές του στην Κυπαρισσία και κατά τη διάρκεια της διαδρομής διαπίστωσε πως από την μηχανή του αυτοκινήτου του άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της eleftheriaonline, ο ίδιος προσπάθησε να σταματήσει το όχημα, αλλά τα φρένα δεν "έπιαναν", με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά ο σκύλος του έμεινε πίσω. Χωρίς να σκεφτεί το κίνδυνο αφού το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες, ξαναμπήκε μέσα με κίνδυνο της ζωής του για να μπορέσει να βγάλει το σκύλο του, και κατάφερε να το σώσει όμως στην προσπάθειά του υπέστη εγκαύματα.

Ο Μανώλης Λιδάκης ευχαρίστησε, στη συνέχεια, τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας για τη φροντίδα τους. «Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι κι επιστήμονες, η ανθρωπιά που βρήκα στο ΚΥ Μεγαλόπολης είναι κάτι σπάνιο και συγκινητικό», δήλωσε στο εν λόγω site ο γνωστός τραγουδιστής. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares