Skip to main content

CELEBS

Daniel Craig: James Bond τέλος!

Και είναι οριστικό...



 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ή απλά κάνουν τον κύκλο τους. Τον τελευταίο καιρό βοά ο πλανήτης Hollywood ότι η εταιρεία παραγωγής αναζητά τον ηθοποιό – με επικρατέστερο τον Tom Hardy – που θα ενσαρκώσει τον νέο μυστικό πράκτορα.

Λάδι στη φωτιά ήρθαν να ρίξουν οι δηλώσεις του ηθοποιού και φίλου του Daniel Craig, Mark Strong, o οποίος δήλωσε με σαφήνεια ότι ο Άγγλος ηθοποιός δεν θα υποδυθεί για 5η φορά τον 007. Χαρακτηριστικά δήλωσε «Έφτασε στο τέλος».

Και πώς έγινε η αποκάλυψη; Ρωτήθηκε αν θα ήθελε να εμφανιστεί κι εκείνος σε μια ταινία του πιο αγαπημένου και εμπορικού κατασκόπου και απάντησε: «Ξέρεις, θα ήθελα να υποδυθώ τον κακό σε μια ταινία του James Bond με τον Daniel Craig. Θα ήταν υπέροχο».

Κι στο σημείο αυτό δίνει την χαριστική βολή για τους θαυμαστές του Daniel Craig: «Αλλά εκείνος δεν πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο του, οπότε δεν θα παίξω ποτέ μαζί του».

Για την ιστορία να επισημάνουμε ότι ο Άγγλος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες και το συμβόλαιό του προβλέπει άλλη μια, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

CELEBS

Olivia Hussey: Πώς είναι σήμερα η «Παναγία» από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 

Τη φλέρταρε ο «δικός» μας Γιώργος Βογιατζής

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική