Κρατερός Κατσούλης: «Mας έτυχαν μία σειρά από κακοτυχίες και...»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! 

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Κρατερός Κατσούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Down Town» της Κύπρου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μια περιπέτεια των προηγούμενων χρόνων, κατά την οποία έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

«Αναφέρεσαι στην παράσταση «Πορτοκάλι, λεμόνι, αβγό, καναρίνι», που ανεβάσαμε μαζί με ένα φίλο μου το 2006. Ασφαλώς και μπήκαμε μέσα και το γνωρίζαμε πριν ακόμα ξεκινήσουν οι παραστάσεις. Δυστυχώς, μας έτυχαν μία σειρά από κακοτυχίες και καθυστερήσεις και έτσι ήταν δεδομένο ότι και γεμάτο να ήταν το θέατρο κάθε μέρα, μέχρι την ημερομηνία που είχαμε πάρει τα δικαιώματα, δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλουμε τα χρήματα που επενδύσαμε. Εκεί, λοιπόν, τέθηκε το δίλημμα: ή σταματάμε ό,τι είχαμε κάνει μέχρι τότε, που εκτός από τα έξοδα περιλάμβανε και δυόμισι μήνες προβών, ή το συνεχίζαμε, γνωρίζοντας ότι θα καταστραφούμε. Αποφασίσαμε να κάνουμε το δεύτερο και πιστεύω ότι σοφά πράξαμε, γιατί ζήσαμε την εμπειρία μέχρι το τέλος. Μπορεί να χάθηκαν χρήματα που είχαμε βγάλει δουλεύοντας σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλο αυτό ήταν ένα εντατικό σεμινάριο που μας βοήθησε σε όλους τους τομείς και μία μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Τότε είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να γράφει μηδέν. «Ναι, κάπως έτσι. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, εμένα δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να μαζέψω χρήματα - γι’ αυτό και δεν τα κατάφερα. Αυτό που επιδίωκα από κάθε συνεργασία στο θέατρο, τον κινηματογράφο, ή την τηλεόραση ήταν να κάνω πράγματα που θα με πήγαιναν μπροστά», συμπλήρωσε ο ίδιος.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares