Ματθίλδη Μαγγίρα: «Υπήρχαν πολλά υπερεκτιμημένα πρόσωπα στην τηλεόραση»

«Αυτό που με πληγώνει είναι...»

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό «Like» μίλησε για την τηλεόραση, τα πρόσωπα που θεωρεί υπερτιμημένα, τους ανθρώπους που την πλήγωσαν, αλλά και τις μιμήσεις - απωθημένα που έχει.

Έχεις δηλώσει στο παρελθόν πως η τηλεόραση σε χτύπησε πολύ. Έδωσες εσύ κάποιες λαβές; «Έκανα αυτή τη δήλωση, εννοώντας ότι έναν καλλιτέχνη, όταν αναφέρεται η τηλεόραση σε αυτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν καθημερινά, τον «καίει», υπερεκθέτοντας τον. Έτυχε για ένα χρονικό διάστημα να απασχολούν οι εμφανίσεις μου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», οι δυο συνεχόμενες παρουσιάσεις Eurovision, το Dancing with the stars. Όλα αυτά είναι μεγάλη υπερέκθεση και σε συνάρτηση με τις πολλές κουτσομπολίστικες εκπομπές που αναπαρήγαγαν η μία την άλλη εκείνη την περίοδο, δεν θέλει και πολύ να σε «κάψουν», χωρίς να το θες και ίσως χωρίς να το θέλουν κι εκείνοι».

Πληγώθηκες από τηλεοπτικές συμπεριφορές; «Αυτό που μπορεί να με πληγώνει είναι η διαστρέβλωση του χαρακτήρα μου και της πραγματικότητας μου από την τηλεόραση. Ή οι αναλήθειες που ειπώθηκαν από δημοσιογράφους, απλά επειδή «κάποιος τους είπε κάτι», χωρίς στην ουσία να μπουν στη διαδικασία να γνωρίσουν το πραγματικό κίνητρο αυτού του κάποιου. μέσα από αυτό, όμως έπεσαν πολλές μάσκες και ανακάλυψα ότι δήθεν «φίλοι μου» διέρρεαν αναληθείς πληροφορίες για προσωπικό του όφελος. Τότε με πόνεσε, τώρα «καθάρισα» οριστικά μαζί τους, γιατί δεν υπάρχουν πια αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μου».

Ποιο θεωρείς το πιο υπερτιμημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης; «Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για την τηλεόραση, γιατί δεν βλέπω. Δεν ήμουν ποτέ τηλεόρασάκιας κι ας έκανα τηλεόραση. Υπήρχαν πολλά υπερεκτιμημένα πρόσωπα στην τηλεόραση και υπάρχουν ακόμη. Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, όλο και ελαττώνεται, οι αντοχές του κόσμου όλο και μικραίνουν με όλα αυτά που συμβαίνουν. Οπότε, είναι καθαρά θέμα χρόνου να φύγουν οι «υπερεκτιμημένοι» από την τηλεόραση».

Κεφάλαιο μιμήσεις: Η αγαπημένη σου, η πιο δύσκολη, η μίμηση - απωθημένο. «Ο Michael Jackson, η Tina turner, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Πάολα, η Conchita, ο Μιχάλης Ασλάνης, η Σωτηρία Μπέλλου, η Άννα Βίσση είναι οι αγαπημένες μου. Αυτή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η Ρίτα Σακελλαρίου. Το πρόσωπο που θέλω πολύ πάντως να μιμηθώ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δουλεύω» πάνω του και δεν τον έχω καταφέρει ακόμη, που θα πάει όμως θα τον "πιάσω"»About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares