Skip to main content

CELEBS

Ήρθε η Jolie!

Τι ώρα θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου;



Εχθές το βράδυ την περιμέναμε, σήμερα το πρωί τελικά έφτασε, αλλά νωρίς, καθώς λίγο μετά τις 10 και τέταρτο το ιδιωτικό αεροσκάφος της Angelina Jolie προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στην χώρα μας ως  απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του OHE και όπως μάθαμε θα αναχωρήσει μέσα στην ημέρα για την Ειδομένη.

Χθες βρισκόταν στο Λίβανο και προσπαθεί ψυχή και σώματι να στηρίξει όλους αυτούς τους ανθρώπους που μαστίζονται από πολέμους και κρίσεις.

Στο μεταξύ από το πρωί ακούγεται η φήμη πως η κυρία Pitt θα συναντήσει σήμερα το μεσημέρι τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συζητήσουν για το πολύ σοβαρό προσφυγικό ζήτημα, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Οι δυο τους θα τα πούνε τελικά στο Μέγαρο Μαξίμου στις 4 το μεσημέρι. Από εκεί θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου θα παραμείνει λίγες ώρες και από εκεί για την Ειδομένη.

Η ηθοποιός επισκέφθηκε το πρωί το λιμάνι του Πειραιά όπου οι πρόσφυγες την έπνιξαν πραγματικά στις αγκαλιές, ενώ λίγο αργότερα πήγε μέχρι τον Ελαιώνα και είχε συνάντηση με οικογένεια προσφύγων που έχει βρει καταφύγιο στο κέντρο φιλοξενίας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!