Skip to main content

CELEBS

Ανδρέας Γεωργίου: «Έμενα σ’ ένα παλιό σπίτι που δεν είχε ούτε ρεύμα ούτε νερό»

Ο δρόμος προς την επιτυχία είχε πολλά κακοτράχηλα μονοπάτια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν βρει το κλειδί για να ανοιξει την πόρτα της επιτυχίας στάθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ»ο  γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου.

«Ειδικά όταν στην Κύπρο έκλεισαν οι τράπεζες και έγινε κούρεμα των καταθέσεων, δυσκολευτήκαμε πολύ γιατί σταμάτησαν οι πληρωμές, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε και εμείς με την σειρά μας να πληρώσουμε τους συνεργάτες μας. Γυρίζαμε τότε τα Άσπρα Μπαλόνια, το κανάλι σταμάτησε να πληρώνει τα επεισόδια, οπότε αντιμετωπίσαμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Το 2013 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους τους Κύπριους, πόσο μάλλον για τις τηλεοπτικές παραγωγές» ανέφερε αρχικά.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης και για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε τον πρώτο μήνα που ήρθε στην Ελλάδα, τονίζοντας: «Το 2010 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα και αποφάσισα να κάνω τα δικά μου πράγματα, έμεινα με τα αδέλφια μου σ΄ένα παλιό σπίτι που θα χρησιμοποιούσαμε ως σκηνικό, όπου για ένα μήνα δεν είχαμε ούτε ρεύμα ούτε νερό. Όταν βράδιαζε ανάβαμε κεριά και μπάνιο κάναμε στα σπίτια των φίλων μας. Αλλά να σου πω κάτι; Ο επιμένων νικά! Όταν έχεις στόχους και όνειρα, μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Κι εγώ τουλάχιστον ακόμα και τις δύσκολες μου τις έβλεπα θετικά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department