Skip to main content

CELEBS

Πέτρος Κωστόπουλος: Διαψεύδει ότι έχει σχέση

Θέλει να κάνει μπρα-ντε-φερ με τον χρόνο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ότι έχει... εγκαταλείψει την εργένικη ζωή ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ερώτηση για τις φήμες που κυκλοφορούν και τον θέλουν σε νέα σχέση, μετά από φωτογραφίες του που βγήκαν στη δημοσιότητα με μια ξανθιά παρουσία.

«Είμαι μόνος μου δεν έχω σχέση. Δεν παριστάνω τον παρθένο, αλλά δεν υπάρχει καμία σχέση. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται δεν ισχύουν ούτε με σφαίρες. Μακάρι να προκύψει κάτι στο μέλλον, αλλά προς το παρόν τίποτα», ανέφερε στην εφημερίδα Αγορά ο παρουσιαστής.

Ερωτηθείς για το αν ο χρόνος και η φθορά που φέρνει τον αγχώνει, είπε: «Θέλω να κάνω ένα μπρα-ντε-φερ με το χρόνο. Αυτός θα νικήσει στο τέλος, αλλά θέλω να τον κουράσω πρώτα. Θα μου ρίξει "μπουνίδια", αλλά θέλω να του ρίξω κι εγώ. Χρειάζεται να του κάνουμε αντίσταση. Κάνω τη γυμναστική μου. Όταν κάνεις τηλεόραση πρέπει να έχεις και μια εμφάνιση. Η γυμναστική είναι ματαιοδοξία, είναι υγεία και το βασικότερο είναι αντιστρες. Τώρα μου αρέσω περισσότερο σε σύγκριση με παλιά, κι ας ήμουν πιο φράπα τότε. Οι ρυτίδες στον άνδρα είναι η αποτύπωση της ζωής του».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου