Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber: Το βίντεο από τις διακοπές του στην Ελλάδα κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ο Justin αγαπάει τη Σαντορίνη...



Μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για τη χώρα μας ήρθε από τον Justin Bieber. Ο διάσημος τραγουδιστής της pop πέρυσι το καλοκαίρι επέλεξε για προορισμό των διακοπών του την Ελλάδα και συγκεκριμένα χαλάρωσε στη Σαντορίνη. Μάλιστα τότε ο ίδιος δεν είχε σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για το πώς περνάει τον χρόνο του στις διακοπές.

Τα στιγμιότυπα που μοιραζόταν στα social απεικόνιζαν την Καλντέρα, τα γαλανά νερά και τις ωραίες εκκλησίες. Η επίσκεψη του είχε γίνει με αφορμή την συνεργασία του με τον Έλληνα παραγωγό Κώστα Καλημέρη, ο οποίος βρέθηκε στο studio του, Black Rock Studios με σκοπό να ολοκληρώσει το νέο του δίσκο που έχει τίτλο “Purpose”.

Φαίνεται πως το περασμένο καλοκαίρι έμεινε αξέχαστο στον Justin, καθώς πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα video στο Youtube που απεικονίζει τις διακοπές που έκανε στη Σαντορίνη. Το εν λόγω βίντεο με τίτλο «Greece» κάνει το γύρω του ίντερνετ και αποτελεί σίγουρα την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας. Στο clip που κρατάει 3 λεπτά βλέπουμε τον νεαρό σταρ να ξυπνάει, να κάνει βουτιές στα καταγάλανα νερά του νησιού, να παίζει, να βγάζει φωτογραφίες με τους ντόπιους, αλλά και του τουρίστες που τον αναγνώρισαν, αλλά και τις βραδινές του βόλτες στο νησί.

Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο είναι το «Get Used To It».


{videobox}lCzm-N0TFqE{/videobox}

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου