CELEBS
Στις 19 Απριλίου παρουσιάζει ο Ευριπίδης Νικολίδης τα «Παραμύθια του μπουζουκιού»
Εξαιρετικές μελωδίες
Ο Ευριπίδης Νικολίδης, γνωστός σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης επιτυχημένων τραγουδιών, παρουσιάζει στις 19 Απριλίου, στις 21.00, στον φιλόξενο χώρο του polis art café στη στοά του βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5) τον πρώτο προσωπικό του δίσκο.
Πρόκειται για έναν ορχηστρικό δίσκο που είναι βασισμένος στους παραδοσιακούς δρόμους του μπουζουκιού και τους κλασικούς ρυθμούς της λαϊκής μας παράδοσης με τίτλο «EYRIPIDIS NIKOLIDIS-BouzoukiFairyTales» (Τα παραμύθια του μπουζουκιού) και κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.
Στη γεμάτη μουσική βραδιά πλην του δίσκου θα ακουστούν και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και συνθέσεις κορυφαίων δημιουργών.
Επίσης, η μικτή παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου τραγουδάει δύο καινούργια τραγούδια του συνθέτη σε παγκόσμια πρώτη. Την εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει ο Γιάννης Τζουανόπουλος.
SELECTIONS
-
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις












